Gündem
  • 3.12.2013 10:01

Cemaat umutlandı : 'Hatadan dönüldü'

Bakanlar Kurulu sonrası açıklama yapan Bülent Arınç'ın, dershanelerin dönüşümünde Eylül 2015'i işaret etmesine Zaman yazarı Hüseyin Gülerce'den yorum geldi.

Zaman gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce, açıklamayla birlikte gerilimin düşeceğini söylerek, Twitter hesabından değerlendirmelerde bulundu. Gülerce, "Dualar kabul oldu. Hatadan dönüldü. İki yıl daha dershanelerin açık kalması kabul edildi. İki yıl icinde sınav sistemi yenilenebilir. Bu arada dönüşüm calışması da yürür" dedi.

Gülerce ayrıca yaptığı açıklamada, "Böylece uygulamadaki başarı test edilir. Yapılan çalısmalar ile dershanelere ihtiyac azalabilir. Kapatan kapatır. Zorla kapatma hukuk dışı olur. Yarından itibaren gerilimin düşeceğini ve sağlıklı bir zeminde dershanelerin geleceginin tartışılacagini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

 

Gazeteport
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 09:47

İLGİLİ HABERLER