Bilim
  • 27.10.2008 00:04

CEP TELEFONLARI İLE IŞIK GÖSTERİSİ

ESKİŞEHİR - Turkcell Süper Lig'in 8. haftasında Eskişehirspor ile Galatasaray'ı karşı karşıya getiren maç öncesinde Atatürk Stadı'nda bir süre elektrik kesintisi meydana geldi.
Statta bir süre elektrik kesintisi yaşanırken, Eskişehirsporlu taraftarlar toplu halde cep telefonlarının ekranları ile gösteri yaptı.
Karşılaşma öncesinde emniyet güçleri stat çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alırken, Öğretmenler Caddesi'nden 10 otobüs ile gelen Galatasaray taraftarı, çevik kuvvet ekiplerinin kontrolünde stada giriş yaptı. Bu sırada bazı Eskişehirspor taraftarları rakip takımın taraftarlarını sloganlarla protesto etti.
Eskişehirspor ile Galatasaray takımlarının stada girişleri sırasında açık tribünde bulunan Eskişehirsporlu taraftarlar, ellerindeki ''Anadolu Yıldızı Es Es'' yazılı kartonlarla gösteri yaptı.
Kırmızı-siyahlı taraftarlar, ''Eskişehir efsane yazmaya devam edecek, herkes alkış tutacak'', ''Eskişehirspor'u seviyoruz, küfür istemiyoruz'' yazılı pankartlar da açtı. Daha sonra iki takımın taraftarları, oyuncularını tribünlere çağırarak tezahüratta bulundu.
Karşılaşmayı Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal ve Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın yanı sıra Demokrat Parti (DP) eski Genel Başkanı Mehmet Ağar da izledi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 04:58

İLGİLİ HABERLER