Ceza yazan polise ’Hepiniz FETÖ’cüsünüz diyerek yumruk attı

••2 dk okuma
Ceza yazan polise ’Hepiniz FETÖ’cüsünüz diyerek yumruk attı

Hızlı Özet

“ADANA’da trafiğe kapalı yola otomobiliyle giren ve alkollü olduğu iddia edilen 58 yaşındaki Erol İ., ceza yazan polislere öfkelendi. Polisleri tek tek itekleyen Erol İ., arkasını dönüp uzaklaşmaya çalışan bir polis memurunu yumrukladı. Polisler alkollü sürücüye saldırıdan dolayı işlem yapmadı ve araçlarına binerek olay yerinden uzaklaştı. Cadde ortasında tek başına kalan Erol İ. boş yolda yalpalayarak gözden kayboldu.”






 



 



ADANA’da trafiğe kapalı yola otomobiliyle giren ve alkollü olduğu iddia edilen 58 yaşındaki Erol İ., ceza yazan polislere öfkelendi. Polisleri tek tek itekleyen Erol İ., arkasını dönüp uzaklaşmaya çalışan bir polis memurunu yumrukladı. Polisler alkollü sürücüye saldırıdan dolayı işlem yapmadı ve araçlarına binerek olay yerinden uzaklaştı. Cadde ortasında tek başına kalan Erol İ. boş yolda yalpalayarak gözden kayboldu.



Adana’da ’demokrasi nöbeti’ tutanların sabahladığı trafiğe kapalı Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’na otomobiliyle giren sürücü, ekipler tarafından durduruldu. Alkollü olduğuiddia edilen Erol İ.’nin belgelerini alan polis, alkolmetreyi üflemesini istedi. Bunu reddeden Erol İ., polisin ceza yazmasını önlemek için "Ben emekli bir insanım, 3 çocukokutuyorum. Çocuklarım polis ve asker olmak istiyordu. Ama artık olmazlar. Sizden nefret ediyorlar. Siz de FETÖ’cüsünüz" dedi.



Erol İ.’nin bütün çabasına rağmen, trafik polisleri, ’trafiğe kapatılan alana girmek’ suçundan ceza yazdı. Ceza tutanağını tamamlayan polis, Erol İ.’nin ruhsat ve ehliyeti ile birlikte makbuzu eline verdi. Otomobili de çağrılan çekiciye yüklenerek parka götürüldü. 



Ceza makbuzunu eline alan Erol İ., öfkelendi. Polislere küfrederek evrakı yere fırlatan Erol İ., görevli polislerin üzerine yürüdü. Yaşananlara tanık olup Erol İ.’nin yanına gelen bir kişi, onu evine götürmek istedi. "Ben gitmiyorum" diye bağıran Erol İ., vatandaşın ayrılması üzerine yeniden etrafındaki trafik polislerine yöneldi. Erol İ., hakaretin dozunu artırarak küfretmeye başladı. Küfürlere sessiz kalmaya çalışan polisleri tek tek itekleyen Erol İ., ellerini yumruk yapıp "Beni dövün" diyerek meydan okudu. Tahriklerine rağmen karşılık bulamayan Erol İ. son çare olarak da arkasını dönüp uzaklaşmaya çalışan bir polis memurunu yumrukladı. 



Taciz ve hakaretlere sessiz kalan polisler, Erol İ.’yi caddenin ortasında tek başına bırakıp, ekip araçlarına binerek uzaklaştı. Giden polislerin arkasından bir süre daha küfreden Erol İ. ise boş yolda yalpalayarak yürüyerek gözden kayboldu.



Fatih KARAÇALI/ADANA, (DHA)




Bu haber 616 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Başakşehir'de okula bıçakla saldırı.. 3 öğrenci ağır yaralandı
Asayiş
#basaksehir#öğrenci#bıçaklı saldırı

Başakşehir'de okula bıçakla saldırı.. 3 öğrenci ağır yaralandı

Yaralı öğrencilerimiz Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesine sevk edilmiş olup ilk bilgilere göre üç öğrencimizin durumunun ağır olduğu değerlendirilmektedir.

Habervitrini9094 Görüntüleme
Eyüpsultan’daki yolsuzluk operasyonunda Başkan Özmen’e tutuklama talebi
Asayiş

Eyüpsultan’daki yolsuzluk operasyonunda Başkan Özmen’e tutuklama talebi

Eyüpsultan Belediyesi'ne yönelik yolsuzluk soruşturmasında Başkan Mithat Bülent Özmen’in de aralarında olduğu 17 şüpheli tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi. 11 şüpheli ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

Habervitrini9283 Görüntüleme
SPK eski Başkanı İbrahim Ömer Gönül için Bakanlık’tan soruşturma izni istendi
Asayiş

SPK eski Başkanı İbrahim Ömer Gönül için Bakanlık’tan soruşturma izni istendi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Eski Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı İbrahim Ömer Gönül için Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan soruşturma izni talep etti.

Habervitrini12989 Görüntüleme
İşte Zen Pırlanta sahiplerine atılan tehdit mesajları: Arabanızla havaya uçururuz
Asayiş

İşte Zen Pırlanta sahiplerine atılan tehdit mesajları: Arabanızla havaya uçururuz

İstanbul'da "Çirkinler" silahlı suç örgütünün, Zen Pırlanta sahiplerine gönderdiği yağma amaçlı tehdit mesajları ortaya çıktı. Soruşturmada yakalanan çete üyesi 5 şüphelinin, mağdurlara, "Sizi o bindiğiniz arabalarla havaya uçururuz", "Bindiğin Mercedes'e kadar biliyoruz" ve "Akşama kadar bize dönüş olmasın gerisini siz düşünün artık" şeklinde mesajlar attığı belirlendi.

Habervitrini15132 Görüntüleme