Gündem
  • 21.5.2022 22:41

CHP adayını Maltepe mitinginde duyurdu

CHP'li Engin Altay miting alanında duyurdu: Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu

CHP, İstanbul'da partililerin katılımıyla bir miting düzenledi. Miting öncesinde bir canlı yayında değerlendirmelerde bulunan CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, "Mırın kırın etmenin anlamı kalmadı. 'Gönlümüzün adayı Kılıçdaroğlu' deniyordu, o 'gönlümüzün' kısmı biraz kalktı. CHP'nin adayı Kılıçdaroğlu." diye konuştu.

CHP'li Engin Altay, Maltepe'de düzenlenen mitingde, CHP'nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki adayını açıkladı.Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından Maltepe Miting Alanı'nda 'Milletin Sesi' mitingi düzenledi. CHP'li Engin Altay mitingde yaptığı konuşmada CHP'nin adayını ilan etti.

ADAYIMIZ KILIÇDAROĞLU'

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay yaptığı açıklamada, ''Mırın kırın etmenin anlamı kalmadı. Şu tablo biraz gösteriyor ki; eskiden 'gönlümüzün adayı Kılıçdaroğlu' deniyordu, o 'gönlümüzün' kısmı biraz kalktı. Artık CHP'liler, yöneticiler, yetkililer, bizler, CHP'yi diyorum ama 6'lı masayı demiyorum; CHP'nin adayı Kılıçdaroğlu." ifadelerinei kullandı.

"BURADAN BİR YETKİ İSTEYECEK"

Altay'ın konuya ilişkin açıklamaları şöyle:

"CHP'nin ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun söyleyip de yapamayacağı bir şey yok. Taahhütlerinin hepsini, en güzel şekilde yerine getireceğini buradan ifade edecek. Buradan bir yetki isteyecek. Bu böyledir zaten. Millete söylersin.

Şu tablo biraz gösteriyor ki; eskiden 'gönlümüzün adayı Kılıçdaroğlu' deniyordu, o 'gönlümüzün' kısmı biraz kalktı. Artık CHP'liler, yöneticiler, yetkililer, bizler, CHP'yi diyorum ama 6'lı masayı demiyorum; CHP'nin adayı Kılıçdaroğlu diye bir algı oturdu."

Güncellenme Tarihi : 21.5.2022 22:49

İLGİLİ HABERLER