Gündem
  • 29.7.2025 18:11

CHP’de 'devrim': Atatürk’ü indirip İmamoğlu’nu bindirdiler

CHP'nin Bülent Ecevit Parti Okulu'nda bulunan konferans salonundaki Atatürk'e ait fotoğrafın kaldırıldığı, yerine yolsuzluktan tutuklanan Ekrem İmamoğlu’nun fotoğrafının asıldığı ortaya çıktı.

CHP'de bir süredir yaşanan 'Atatürk' değişimi sürüyor.


 

Yolsuzluktan tutuklanan Ekrem İmamoğlu için 'Cumhurbaşkanı Aday Ofisi' olarak 12 Eylül öncesinde CHP Genel Merkezi olarak kullanılan 'Bülent Ecevit Parti Okulu' binası seçildi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in de katıldığı açılış töreninde binada yapılan bir değişiklik dikkat çekti.

Eski hali

 

Atatürk gitti İmamoğlu geldi

CHP’nin Bülent Ecevit Parti Okulu binasında yer alan konferans salonundaki Atatürk fotoğrafı indirilerek yerine Ekrem İmamoğlu’nun fotoğrafı asıldı.

Yeni hali

 

Parti binasında da kaldırılmıştı

Daha önce de CHP Genel Merkezi'nde basın toplantılarının gerçekleştirildiği salonda değişikliğe gidilmişti. Arka fonda yer alan Atatürk silüeti kaldırılmış yerine CHP'nin altı oku gelmişti.

Güncellenme Tarihi : 29.7.2025 18:34

İLGİLİ HABERLER