CHP'li belediye başkanının odasında dövdürdüğü iki adam bu hale geldi

2 dk okuma
CHP'li belediye başkanının odasında dövdürdüğü iki adam bu hale geldi

Hızlı Özet

Olay yerindeki delilleri yok ettiği ve firma yetkililerini darp ettirdiği iddiasıyla gözaltında olan Başkan Dönmez'in Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri sürüyor.

CHP’li Başkanın makam odasında dövme skandalı: Gözaltına alındı

Manisa'da, CHP’li Kula Belediyesi’nden ihale alan firmanın yetkilileri Murat Uygur ve Halit Dolma'nın CHP'li Belediye Başkanı Hikmet Dönmez'in makam odasında feci şekilde darp edildikleri öğrenildi. Bu olayın ardından Başkan Hikmet Dönmez gözaltına alınırken, şoförü Mustafa Onur Aksoy ile koruması Rıza Gidiş tutuklandı. Olaydan önce tüm belediye personelinin dışarı çıkarıldığı, güvenlik kameralarının kapatıldığı ve darptan sonra makam odasındaki kanlı halıların gece saatlerinde yıkamaya götürüldüğü de ortaya çıktı.

Olay, 27 Haziran Perşembe günü saat 17.00 sularında, Kula Belediyesi'nde Başkan Hikmet Dönmez'in makam odasında meydana geldi. CHP'li Başkan, özel bir firmadan ihale alan yetkililer Murat Uygur ve Halit Dolma'yı belediyeye çağırdı.

 


 

CHP’li Başkan makamında adam dövdürdü, dayaktan gözaltına alındı

DAYAKTAN KULAĞI KOPTU

 

Başkan Dönmez firmayla olan sözleşmeyi fes etmek istedi. Bunun üzerine Dolma ve Uygur arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından firma yetkilileri Dolma ve Uygur, Başkan Dönmez'in şoförü Mustafa Onur Aksoy ve koruması Rıza Gidiş tarafından darp edilerek belediyeden dışarı çıkarıldı.

Darp edilen Uygur ve Dolma, olayın ardından soluğu polis merkezinde aldı. Dayak yiyen firma yetkilileri polise başvurdu. Şikayet üzerine Başkan Dönmez ile şoför Aksoy ve koruma Gidiş gözaltına alındı. Kula İlçe Emniyet Müdürlüğündeki ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edilen Aksoy ve Gidiş tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Başkan Dönmez de sözleşmelerini fes etmek istediği firma yetkilileri Uygur ve Dolma ile odada baş başa görüştüğünü ve firma yetkililerinin kendisine saldırdığını ve bunun üzerine koruması Rıza Gidiş ve şoförü Mustafa Onur Aksoy'un olaya müdahale ettiğini iddia etti. Başkan Dönmez önce Kula Devlet Hastanesi'nden darp raporu alarak darp edilen firma yetkililerinden şikayetçi oldu. Olay yerindeki delilleri yok ettiği ve firma yetkililerini darp ettirdiği iddiasıyla gözaltında olan Başkan Dönmez'in Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri sürüyor.

MAKAM ODASINDAKİ HALILARI YIKAMAYA GÖTÜRMÜŞLER

Darp olayının ardından belediyede olay şahidi olmasın diye tüm personelin olaydan önce binadan dışarı çıkartıldığı ve polis ekiplerine güvenlik kameralarının olay sırasında çalışmadığının söylendiği öğrenildi. Olayın yaşandığı Perşembe gecesi saat 24.00'te makam odasındaki halılarda bulunan kan lekelerinin temizlenmesi için yıkamaya götürüldüğü ortaya çıktı.


 

Bu haber 2210 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Trump’tan 3 kadına servet değerinde hediye! Beyaz Saray'ı karıştırdı
Gündem

Trump’tan 3 kadına servet değerinde hediye! Beyaz Saray'ı karıştırdı

ABD Başkanı Donald Trump’ın, Beyaz Saray’daki üç kadın danışmanına kişi başı 45 bin dolar (yaklaşık 2 milyon TL) nakit hediye verdiği ortaya çıktı. Mali beyanlarda “tatil hediyesi” olarak gösterilen ödemelerin, çalışanların yıllık maaşlarının yaklaşık üçte birine denk gelmesi dikkat çekti.

Habervitrini13510 Görüntüleme
NATO ANKA-3'ü dünyaya örnek gösterdi!
Gündem

NATO ANKA-3'ü dünyaya örnek gösterdi!

NATO Müttefik Müşterek Kuvvet Komutanlığı Brunssum, TUSAŞ tarafından geliştirilen ANKA-3'ü NATO 3.0 dönüşümünün örneklerinden biri olarak gösterdi.

Habervitrini12625 Görüntüleme
Üsküdar Belediye Başkan Vekilliği seçimini AK Parti kazandı, Cübbeli bu mesajı yayınladı...
Gündem

Üsküdar Belediye Başkan Vekilliği seçimini AK Parti kazandı, Cübbeli bu mesajı yayınladı...

Kamuoyunda "Cübbeli Ahmet" olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, Üsküdar Belediye Başkan Vekilliği seçimini AK Parti adayı Dündar Ziya Gültekin’in kazanmasının ardından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Sonuçtan duyduğu memnuniyeti dile getiren Ünlü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi için de benzer bir siyasi değişim temennisinde bulundu.

Habervitrini12205 Görüntüleme
Sosyal medyadaki lüks yaşama yakın takip! Bakan Gürlek'ten açıklama
Gündem

Sosyal medyadaki lüks yaşama yakın takip! Bakan Gürlek'ten açıklama

Adalet Bakanı Akın Gürlek, sosyal medyada gündem olan “Vanlı Kara Haydar” ve Ali Haydar Kurum hakkında yürütülen adli süreçlerin ardından dikkat çeken bir açıklama yaptı. Gürlek, suç gelirlerinin lüks yaşam ve benzeri mizansenlerle meşru gösterilmesine izin verilmeyeceğini belirterek, sosyal medyanın hukuk dışı ve denetimsiz bir alan olmadığını vurguladı.

Habervitrini13963 Görüntüleme