Yaşam
  • 16.5.2023 23:52

CHP'li Berna Laçin AK Parti'ye oy veren seçmenlere beddua etti

Berna Laçin seçmenlere önce beddua etti, sonra geri vites yaptı!

Seçim sonucunun yavaş yavaş belli olmasının ardından Twitter üzerinden açıklama yapan Berna Laçin, "Halklar müstehak oldukları şekilde yönetilir demişler, Allah müstehakımızı versin..." açıklamasında bulundu. Sosyal medyada ağır eleştiriler alan Laçin, bir anda geri vites yaparak bakın ne söyledi.

Türkiye dün, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için sandık başına gitti ve sandıktan yine Erdoğan önde çıktı. CHP destekçisi Fazıl Say'ın sonuçlara isyan etmesinin ardından bir tepki de Berna Laçin'den geldi; 

Millet İttifakı ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun destekçisi Berna Laçin ise bu sonuçların ardından sosyal medya hesabından tepki çeken açıklamalar yaptı.  Sonuçları kabul etmeyen Berna Laçin, sosyal medya üzerinden paylaştığı tweet ile herkesi şoke etti.

Twitter üzerinden açıklama yapan Laçin, "Halklar müstehak oldukları şekilde yönetilir demişler, Allah müstehakımızı versin …" dedi.

İşte tepkilere yol açan o paylaşım:

GERİ VİTES YAPTI!

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteleyen Berna Laçin, seçimde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önde olmasından rahatsız oldu. Beddua etmesinin hemen ardından geri vites yaparak, "Siyasetçiler yüzünden birbirinizi kırmayın, hakaret etmeyin. Değmez ve gereksiz." twetini paylaşarak 'Doğru söz' diyerek gündeme yine damgasını vurdu. 

Güncellenme Tarihi : 16.5.2023 23:53

İLGİLİ HABERLER