Yaşam
  • 13.3.2023 10:47

CHP'li Metin Akpınar'dan Akşener'e hakaret.. Rüzgarsız havada fırıldak dönüyorsa ona bir üfleyen vardır

Metin Akpınar’dan Akşener'i kızdıracak Altılı Masa yorumu! ‘Rüzgarsız havada fırıldak dönüyorsa…’

Metin Akpınar’dan Altılı Masa yorumu geldi ve son yaşananların ardından “Rüzgarsız havada fırıldak dönüyorsa mutlaka bir üfleyeni vardır” değerlendirmesinde bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 6'lı Masa'nın adayını belirleyeceği toplantının ardından kameralar karşısına geçerek kendilerine dayatılan Kılıçdaroğlu ismini kabul etmediklerini söylemiş ve Mansur Yavaş ile Ekrem İmamoğlu'na çağrıda bulunmuştu. Sonrasında Akşener'in masaya geri dönmesiyle birlikte 6'lı Masa'nın adayı Kılıçdaroğlu olarak açıklanmıştı.

AKŞENER'İN MASADAN KALKMASINI DEĞERLENDİRDİ

Metin Akpınar, Kafa TV'nin YouTube kanalında yayınlanan Uzun Lafın Kısası programında Candaş Tolga Işık’ın sorularını yanıtladı.

Işık'ın İyi Parti lideri Meral Akşener'in masayı terkedip geri dönmesini hatırlatarak ‘Altılı Masa’da yaşananları nasıl yorumluyorsunuz?’ sorusuna eski bir sözle cevap veren Akpınar, “Rüzgarsız havada fırıldak dönüyorsa mutlaka bir üfleyeni vardır” dedi.

“SOFRA 6’LI MASAYA BENZEMEZ”

Metin Akpınar, efsane haline gelen ve günlerce süren sohbet masalarından bahsederken “Ben alkolik olmadım hiç ama o keyfe bağımlılığım oldu. Sofra adabına bağımlılığım oldu. Sofra 6’lı masaya, 5’li masaya benzemez. Sofra çok güzel kuralları olan efendice bir şeydir. Öyle hemen oturup, kalkamazsınız” ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 14.3.2023 02:05

İLGİLİ HABERLER