Yaşam
  • 17.7.2022 23:52

CHP'li sarhoş başkan Sibel Can konserinde olay çıkardı! İşte sebebi

Balıkesir'in Edremit ilçesinde sahne alan Sibel Can'ın konserindeki kavganın gerçek sebebi ortaya çıktı. CHP'lilerin konser ortasında Kemal Kılıçdaroğlu'nun Balıkesir mitinginin duyurusunu yapmak istemesi üzerine organizatörün izin vermemesi ile ortalığın karıştığı anlaşıldı. Duyuruyu, CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin'in Sibel Can'a çiçek vermek bahanesiyle yapmak istediği fakat başarılı olamadığı öğrenildi.

Konser devam ettiği sırada ilginç bir gelişme oldu. CHP'liler, Kemal Kılıçdaroğlu'nun 24 Temmuz'da Balıkesir'de yapmayı planladığı mitinginin duyurusunu yapmak istedi.Bu duyuruyu CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin yapmak istiyordu.

Şahin, hem Sibel Can'a çiçek verecek hem de elinden mikrofonu alıp konsere katılanları mitinge çağıracaktı.Fakat bu talep konser organizatörleri tarafından uygun görülmedi. Fikret Şahin'in Sibel Can'ın yanına gitmesine müsaade edilmedi.Konserde bulunan Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan da sahneye çıkmak istedi ama ona da izin verilmedi.

Başkan Arslan'ın görevlilere tepki göstermesi nedeniyle kısa süreli arbede yaşandı.Konserin belediye tarafından organize edilmediği ve bilet satın alan vatandaşların Sibel Can'ı dinlemeye geldikleri öğrenildi.

 

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 18.7.2022 00:52

İLGİLİ HABERLER