Gündem
  • 30.9.2022 11:37

CHP'nin teröristi mehmetçiğe pusu kurarken öldürüldü

CHP o teröriste TBMM'de söz vermiş: Skandal görüntüler yine gündemde!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve arkadaşlarının Meclis’te ağırlayıp, ‘mağdur’ diye lanse ettiği Ceren Güneş kod adlı PKK’lı Özge Aydın, Resulayn’da PKK/YPG saflarında Mehmetçiğe pusu kurarken öldürüldü.

CHP o teröriste TBMM'de söz vermiş: Skandal görüntüler yine gündemde! -  Haber 7 GÜNCEL

TBMM’de “tıp öğrencisi” kılıfıyla 2012 yılında CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir tarafından ağırlanan Ceren Güneş kod adlı PKK’lı Özge Aydın, Suriye kuzeyinde Mehmetçiğe saldırı düzenlerken imha edildi.

MEHMETÇİĞE PUSU KURARKAN ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

28 yaşındaki terörist, Barış Pınarı Harekâtı kapsamında terör örgütü PKK/YPG’den temizlenen Rasulayn çevresinde, Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarına bombalı pusu kurup patlayıcıyı ateşlemek isterken etkisiz hale getirildi. 3 Aralık 2012’de Milletin Meclisi’ne kadar sokulan Özge Aydın, CHP’li Ağbaba ve Demir’le birlikte basın açıklaması yaparak mağdur rolüne bürünmüş, Ağbaba basın toplantısında “Arkadaşlar bu tıp öğrencilerinin kullandıkları en önemli aletlerden biri” diyerek stetoskopu Özge Aydın’ın koluna ‘kelepçe’ biçiminde takmış ve Aydın da bu aletle bağlanan ellerini havaya kaldırarak poz vermişti. Aydın, 3 Temmuz 2015’te ise yine TBMM’de CHP Milletvekili Necati Yılmaz’ın misafiri olarak ağırlandı.

CHP o teröriste TBMM'de söz vermiş: Skandal görüntüler yine gündemde! –  HepCanli.com

Güncellenme Tarihi : 1.10.2022 00:01

İLGİLİ HABERLER