Yaşam
  • 15.5.2013 23:44

Cicişler isyanda: Beni bu hale polisler soktu...

Yaşanan arbede sırasında görevli polisin boynunu tırnakları ile çizdiği iddia edilen Ersoy’un ehliyetine daha önce el konulduğu ve kardeşi Ceyda’nın ehliyetini kullandığı öğrenildi.
İddiaya göre, Barbaros Caddesi üzerinde rutin kontrolleri yapan trafik polisleri Esra Ersoy’u 34 SHE 30 plakalı cipiyle seyir halindeyken telefonla konuştuğu için durdurdu. Telefonla konuşması sebebiyle ceza kesmek isteyen trafik polisi, Esra Ersoy’dan ehliyet ve ruhsatını istedi. Trafik polisi ruhsatı incelediğinde otomobilin asıl renginin pembe olduğunu, yapılan renk değişikliğinin ruhsata işlenmediği gerekçesiyle aracı bağlamak zorunda olduklarını ifade etti. Esra Ersoy’un bunun üzerine kendisini araca kilitleyerek, trafik polisine mukavemet gösterdiği iddia edildi. Yaşanan arbede sırasında görevli polisin boynunu tırnakları ile çizdiği iddia edilen Ersoy gözaltına alındı.
Esra Ersoy’un otomobilini bağlamak isteyen trafik polisinin 3 gün iş görmez raporu aldığı öğrenilirken, sağlık kontrollerinin ardından Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gelen Esra Ersoy ise basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.
Esra Ersoy ile trafik polisi arasında yaşananları gören bir vatandaş, “Otomobilin penceresinden ruhsatı vermek isteyen polisin kolunu sıkıştırdı. Ardından kaçmak istedi. Ancak trafik nedeniyle hareket edemeyince kilitli kapıyı ve pencereyi açarak aracından indi. Ardından polisin yakasını çekiştirmeye başladı” diye konuştu.
Olayı duyarak Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gelen Esra Ersoy’un kız kardeşi Ceyda Ersoy, “Kardeşim darp almış. Şimdi zaten rapor almaya gitti. Ciddi darpları var. Hiçbir kadına bu şekilde şiddet uygulanmamalı diye düşünüyorum. Başka bir yorum da yapmayacağım. Sinirlerim çok bozuk. Olayla benim alakam yok. Bu durumda tarafta tutmam doğru değil” şeklinde konuştu.
Öte yandan bir gün gözaltı süresi alınan Esra Ersoy’un ehliyetine daha önce alkollü araç kullanmaktan el konulduğu ve kardeşi Ceyda Ersoy’un ehliyetini kullandığı iddia edildi.

Gözaltına alınan Esra Ersoy yaşadıklarını sosyal paylaşım Twetter aracılığıyla takipçilerine duyurdu. Ersoy ayrıca tartışma sırasında darp edildiğini öne sürüp bazı fotoğraflar paylaştı.

İŞTE ATTIKLARI O TWEETLER
Esra & Ceyda‏@esraceydaersoy56 dk
Beni burda tutabildikleri kadar uzun tutacaklarmış çünkü burdan çıkarsam onları tanımazmışım(Esra)

Esra & Ceyda‏@esraceydaersoy3 sa
Bana beşiktaş karakolundaki polisler burda hayatımızın en güzel gününü geçiriyoruz burdan çıktığında beraber reinaya gidermiyiz dediler(Esra

Esra & Ceyda‏@esraceydaersoy3 sa
Lütfen yardım edin bana çırağanın karşısındaki beşiktaş karakolunda polisler bana işkence yapıyor ve beni nezarete koydular (Esra) Bana burda

Esra & Ceyda‏@esraceydaersoy3 sa
Esra şuan karakolda,olay yerinde ben yoktm.Hiçkimse kimseyi taciz edemez.Esranın bana söylediği polisin memesini ellemiş

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:17

İLGİLİ HABERLER