Sağlık
  • 5.6.2014 11:02

Cildinize 1 saatte gençleşme dokunuşu

Ameliyattan ve anesteziden korkan, bıçak altına yatmak istemeyenler ultraskin yöntemiyle gençleşiyor. Akdeniz Bölgesi’nde sadece Alanya’da kendileri tarafından yapıldığını belirten Özel Alanya Can Hastanesi doktorlarından Tahsin Biner, medikal estetikte ultraskin yönteminin kısa sürede etkili sonuçlar verdiğini söyledi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitiren ve İskoçya'da Glasgow Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde eğitim alan Dr. Biner, vücudun özellikle yüz ve boyun bölgesinde zamanla oluşan kırışıklık ve deformasyonlarını bu etkili yöntemle yok ettiklerini kaydetti.
Ultraskin cihazıyla gerçekleştirilen tedavide, doku derinliğine odaklandıklarını ifade eden Dr. Tahsin Biner, cildin üst tabakasına herhangi bir zarar vermeden yüz ve boyun bölgesinde gözle görülür gençleştirmeyi başardıklarını ifade etti. Dr. Biner, “Uygulamanın en önemli özelliklerinden biri cerrahi müdahaleye ihtiyaç duyulmaması, hastaları rahatlatıyor. Cildi yenilerken yan etki ve iz yapmayan tek lazer ultraskin cihazıdır” dedi.

ÖĞLE YEMEĞİ ARASINDA GENÇLEŞME
Yüz bölgesinde rahatsızlık oluşturan pek çok noktaya çözüm bulabildiklerini belirten Dr. Tahsin Biner şöyle konuştu:
“Yüz cildi ve çene bölgesinde sarkmalar bulunan hastalarda yanaklara, kaş kaldırtmak isteyen hastalarımızda kaş ve alın bölgesine, göz bölgesinin dış ve alt bölümlerindeki kırışıklıkları azaltmak amacıyla göz çevresine, boyun ve dekolte bölgesindeki kırışıklıkları düzeltmek amacıyla söz konusu bölgeler ile kolda oluşan sarkmalara yönelik uygulamalar yapıyoruz. Ultraskin yani ‘gençleştirme dokunuşu’, ortalama 1 saat sürüyor ve hissedilen acı bir iğne batması boyutunda. Tek seansta gerçekleştirdiğimiz gençleştirme dokunuşunun avantajı sayesinde hastamız günlük yaşantısına ara vermeksizin devam ediyor. ”Dr. Biner, ultraskin uygulamasıyla hastanın ilk andan itibaren hissetmeye başladığı etkinin gün geçtikçe belirginleştiğini ve 3 ayın sonunda hedeflenen sonucun alındığını kaydetti.Dr. Tahsin Biner, yüz bölgesinde sağlanan sıkılaşma ve gençleşmenin, hastanın cilt özelliği de göz önünde bulundurulduğunda 1 buçuk ila 2 yıl süreyle sabitlendiğini belirtti.

Medikal estetiğin her geçen gün öneminin arttığını söyleyen Dr. Biner, 15 yıldır Alanya’da sağlık turizmine yönelik hizmet verdiğini ve İskandinav ülkeleri olan İsveç, Norveç, Finlandiya, Danimarka ile İzlandalı kadınların estetikle daha çok ilgilendiklerini söylüyor.
Yaşamında medikal estetikle, müziğin estetik enstrümanlarından piyanoyu buluşturan Dr. Tahsin Biner, artık kadınların bu tarz uygulamaları eskiye oranla çok daha rahat yaptırdıklarını ve son derece memnun kaldıklarını da sözlerine ekledi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:28

İLGİLİ HABERLER