Asayiş
  • 6.6.2023 20:47

Çilem Büşra Yılmaz doğalgaz borusuna asılı bulundu.. İntihar mı cinayet mi?

Büşra’nın sır ölümü: 3 gün önce sevgilisinden şikayetçi olmuş!
İstanbul'da yaşayan Çilem Büşra Yılmaz, evinde doğalgaz borusuna asılı bulundu. Şüpheli daha önce uzaklaştırma kararı aldırdığı, 2 Haziran'da da 'Kolumu kırdı' diye şikayetçi olduğu sevgilisi Serkan Ö. çıktı! Ekipler sır ölümü aydınlatmak için soruşturma başlattı…


Büşra’nın sır ölümü: 3 gün önce sevgilisinden şikayetçi olmuş!
Acı olayın adresi bu kez İstanbul Ataşehir'di. 32 yaşındaki Çilem Büşra Yılmaz, dün akşam saatlerinde sevgilisi Serkan Ö. ile kavga etti. Tartışmanın ardından evden çıkan Serkan Ö. genç kızla görüntülü konuştuktan sonra sağlık ekiplerine haber verdi.


OLAYI OTOPSİ ÇÖZECEK…

Olay yerine giden itfaiye ekipleri, penceren içeri girdi. Yerde yatan Çilem Büşra Yavuz'un hayatını kaybettiği belirlendi. Yılmaz'ın cenazesi olay yerindeki incelemelerin ardından otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.
İNTİHAR MI? CİNAYET Mİ?

Polis intihar ihtimali üzerinde dururken, Yılmaz'ın kesin ölüm nedeninin otopsi raporuyla belli olacağı belirtildi. Bu sırada soruşturma derinleştirildi.

UZAKLAŞTIRMA KARARI VAR!

Büşra Yılmaz'ın 2 Haziran'da kolunun kırılması üzerine Serkan Ö.'den şikayetçi olduğu belirlendi. Hatta genç kadının Serkan Ö. hakkında daha önce uzaklaştırma kararı aldırdığı öğrenildi.
KOLUNU KENDİSİ KIRDI!

3 Haziran'da ifadesi alınan Serkan Ö. ise iddiaları kabul etmedi. "Büşra 3 gün önce arabama zarar vermeye çalışırken sol kolunu kırmıştı. Eczaneleri gezip kolluk ve yakı aldım. 5 Haziran tarihinde saat 20.00 sıralarında Büşra'nın ikametine geçtim.
EVİ TERK ETTİKTEN SONRA...

Kendisine aldığım malzemeleri kapıya asarak adresi terk ettim. 10 dakika sonra beni arayarak eve çağırdı. Malzemeleri koluna tek takamayacağını söyledi. Alkollüydü, kendisine yardım edemedim annesini aradım ulaşamadım. Beni görüntülü aradı. Polisi ve ambulansı aradım" dedi.
TEK YAŞIYORDU
Çilem Büşra Yılmaz'ın komşusu Aysel Açıkgöz, herhangi bir şey görmediğini söyledi. "Çıktım kapının önüne baktım kalabalık. Ne olduğunu sordum. Pek gidiş gelişimiz yoktu tek yaşıyor diye biliyordum. Sonradan itfaiye sepetini kaldırdılar yukarı, 3 kişi içeri girdi. Çıktıktan öldüğünü söylediler" açıklaması yaptı.

Güncellenme Tarihi : 6.6.2023 20:49

İLGİLİ HABERLER