KAYNAK : Haber Vitrini
MALATYA - Birinci Süper Lig'de Malatyaspor, kendi sahasında Galatasaray ile yaptığı maçın ilk yarısını 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.
Malatyaspor sahaya ''Feribot kazasında hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyoruz'' pankartıyla çıkarken, Galatasaray da ''Acınızı paylaşıyoruz'' pankartıyla sahaya geldi. Her iki takımın da futbolcuları, kollarında siyah bantlarla maçta yer aldı.
7. dakikada Timuçin'in soldan ceza alanına gönderdiği topa Malatyasporlu futbolculardan önce Bülent Korkmaz dokundu ve top kornere çıktı.
23. dakikada yine Sarr'ın sağdan ortaladığı topu, Arif'ten önce davranan Serkan kafayla kornere gönderdi.
24. dakikada çalımlarla ceza alanına giren Felipe'nin pasında, topla buluşan Ümit Karan sert vurdu. Top, kalecide kaldı.
29. dakikada sağdan getirilen derinleme pasla ceza alanında buluşan Arif'in vuruşunda, top kalecinin sağından filelere gitti: 1-0.
44. dakikada Timuçin'in soldan ceza alanı içine gönderdiği topa gelişine vuran Fazlı, topu filelere gönderdi. 1-1.
Maçın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca, maçın ilk yarısı 1-1 eşitlikle kapandı
İKİNCİ YARI
Maçın ikinci yarısına her iki takım da ilk yarıdaki kadrolarıyla başladı.
51. dakikada Galatasaray'da, Ayhan'ın yerine Pinto (xx) oyuna dahil oldu.
61. dakikada Felipe'nin vuruşunda, kaleye doğru giden topa son anda Ümit Karan ayak koyarak topu filelere gönderdi ve Galatasaray'ı 2-1 öne geçirdi.
64. dakikada Malatyaspor'da, Mithat'ın yerine Johnson (xx) oyuna dahil oldu.
69. dakikada Malatyaspor'da, Ali'nin yerine Mehmet Ömür (x) oyuna alındı.
71. dakikada ceza alanı içinde Sertan'ın pasında, Fazlı'dan öne Bülent topa vurarak, büyük bir tehlikeyi önledi.
72. dakikada Galatasaraylı Pinto sarı kart gördü.
76. dakikada Malatyaspor'da, Serkan'ın yerine Ufuk (x), Galatasaray'da da Ümit Karan'ın yerine Suat (x) oyuna girdi.
78. dakikada ceza alanı içinde topla buluşan Sertan'ın soldan vuruşunda, kaleciyi geçen topu Emre Aşık çıkardı.
79. dakikada Malatyasporlu Mehmet Ömür sarı kart gördü.
82. dakikada Ufuk'un soldan ortasına Fazlı'nın kafa vuruşunda, top filelere gitti: 2-2. Aynı dakikada Galatasaray'da, Felipe'nin yerine Baliç (x) oyuna dahil oldu.
Galatasaray'da, 86. dakikada Batista, 89. dakikada da Emre Aşık sarı kart gördüler. Emre Aşık'ın bu 2. sarı kartı olduğu için kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
Maçın geri kalan bölümünde başka gol olmayınca Malatyaspor, Galatasaray ile 2-2 berabere kaldı.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 18:00