Spor
  • 3.6.2023 13:45

Cimbom'da bombalar peş peşe!

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Bir yandan gözler son haftada oynanacak Fenerbahçe derbisine çevrilirken, bir yandan da transfer çalışmaları da başladı. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olan Cimbom, iddialı bir kadro kurmak için düğmeye bastı. Birçok bölgeye transfer yapacak olan Galatasaray, orta sahada oynayan yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor.

Birçok bölgeye transfer yapacak olan Galatasaray, orta sahada oynayan yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor.Aslan, görüşmelerini sürdürürken, Portekiz basını transferi duyurdu. İşte o isim ve tüm detaylar...

TORREIRA AYRILACAK MI?

Torreira'nın bu sezon gösterdiği performanstan çok memnun olan yönetim, yıldız oyuncuyu bırakmak istemiyor.

OLIVEIRA TEK YETMEZ

Galatasaray'da bu sezon gösterilen performansı beğenilse de Oliveira'yı yedekleyebilecek bir transfer yapılmak isteniyor.

MAKOUTA G.SARAY'A

Portekiz basını, Galatasaray'ın Boavista'da forma giyen Gaius Makouta'yı gündemine aldığını yazdı.O Jogo'da yer alan habere göre; Kongo'lu orta saha ile Galatasaray'ın yanı sıra Fransa'dan Strasbourg ve Rennes ile İtalya'dan Lecce ilgileniyor.Diğer yandan birkaç İspanyol kulübünün de 26 yaşındaki oyuncuyu takip ettiği belirtildi.

Makouta, bu sezon sergilediği performansla Portekiz Ligi'nde sezonun en iyi 11'ine seçildi.Bu sezon Boavista formasıyla 37 resmi maça çıkan oyuncu, 2 gol ve 7 de asistlik performans sergiledi.

Boavista ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kongo'lu orta sahanın güncel piyasa değeri 2 milyon Euro olarak gösteriliyor.
 

 

Güncellenme Tarihi : 3.6.2023 13:50

İLGİLİ HABERLER