İSTANBUL - Malatyaspor yenilgisiyle Türkiye Kupası'na çeyrek finalde veda eden Galatasaray, 8 Mart Cumartesi günü Fenerbahçe ile yapacağı derbi maçın hazırlıklarına, ara vermeden başladı.
Galatasaray'ın Portekizli futbolcusu Abel Xavier, Fenerbahçe ile yapacakları derbi maçın öneminin farkında olduğunu ve kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağını söyledi.
Türkiye Kupası'ndan elendikleri Malatyaspor karşısındaki oyunlarını iki devre olarak ayırmak gerektiğini de ifade eden Xavier, ''Eğer ikinci yarıda oynadığımız futbolu 90 dakikaya yayarsak başarılı oluruz. Sonuçta bütün büyük takımlarda zaman zaman bu tür düşüşler yaşanır. Bizim gibi oyuncuların iyi oyunlarıyla bunu engellemeleri gerekiyor'' diye konuştu.
Derbi maçın hazırlıklarını yarın basına kapalı olarak gerçekleştirecek sarı-kırmızılı takımın 7 Mart Cuma günü maç için kampa gireceği bildirildi.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 19:29