Medya
  • 31.5.2016 00:56

Cinsel içerikli filmde oynadı, parasını alamayınca...

İstanbul'da Eda A. isimli genç kız, M.A. hakkında 'cinsel içerikli film çekti paramı vermedi' iddiasıyla şikayetçi oldu.
 
Eda A. isimli genç kız, savcılığa verdiği şikayet dilekçesinde M.Ö hakkında cinsel içerikli film suçlamasıyla şikayetçi oldu.
 
M.Ö. hakkında şikayette bulunan Eda A., dilekçesinde "Kandırılmak suretiyle cinsel içerikli film çektirmek ve bu görüntüleri yaymak suretiyle üzerimden haksız paralar kazanmıştır" iddiasında bulundu.
 
PARAYI DUYUNCA KABUL ETTİ
 
Şikayet dilekçesinde M.Ö. ile tanışmasını ve ona nasıl kandığını anlatan Eda A. şu iddialarda bulundu, "Dekolte fotoğraflar çektirmekten hoşlanan bir insanım.
 
Bu nedenle bir tanıdığım, profesyonel fotoğraflar çeken M.Ö. ile tanışmamı ve onun bana daha çok yardımcı olacağını bahane etmesi üzerine ben de kabul ettim.
 
M.Ö. ile tanıştım. İlerleyen günlerde M.Ö. vücudumun güzel olduğunu, burcum sebebiyle de cinselliğe düşkün olduğumu cinsel içerikli filmde oynarsam en az 15 bin euro para kazanacağımı söyledi.
 
Bu filmlerin de Türkiye'de yayınlanmayacağını söyleyerek yaptığı psikolojik baskıyla beni ikna etti. Ben de bu akıntıya kapılarak kabul ettim.
 
"ÇEKİM 4 SAAT SÜRDÜ"
 
Bir akşam kamerasıyla bana geldi. Evimde 4 saat süren bir çekim yaptı. Ancak bu çekimlerde sürekli beni gösterip kendisini sakladı. Orada şüphelendiğimi kendisine söyledim.
 
Beni bir şekilde kandırıp ikna ettikten sonra ise çekimlere devam etti. Bu konulu sahneler de ikimiz arasında yaşandı. Ancak sonradan şahsın kendi cinsel duygularını tatmin etmek için beni kullandığını anladım.
 
Çünkü o günden sonra ne telefonlarımı açtı. Ne de iddia ettiği gibi görüntüleri yurt dışına satıp iddia ettiği paraları getirdi. Şahsın bu işi kendisine meslek edinmiş ve saf insanları o tatlı diliyle kandırarak paralar kazanmakta olmasından dolayı şikayetçiyim.
 
Ayrıca şahısta bulunan kamera kayıtlarımın bulunması için evinin ve iş yerinin aranıp bulunması halinde tarafıma teslim edilmesini arz ederim."
 
Şikayeti dikkate alan Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı konuyla ilgili soruşturma başlattı.
 
kaynak: telgrafturk
Güncellenme Tarihi : 31.5.2016 01:03

İLGİLİ HABERLER