Çorum’da köy yangını

1 dk okuma
Çorum’da köy yangını

Hızlı Özet

Çorum’un Kargı ilçesine bağlı Alioğlu köyünde gece geç saatlerde çıkan yangında 45 ev alevlere teslim oldu.






Çorum’un Kargı ilçesine bağlı Alioğlu köyünde gece geç saatlerde çıkan yangında 45 ev alevlere teslim oldu.



Edinilen bilgilere göre, ilçe merkezine yaklaşık 50 kilometre mesafede bulunan Alioğlu köyünde gece geç saatlerde bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın köydeki diğer evlere sıçradı.



Kendi imkanları ile yangını kontrol altına alamayan köylüler Kargı Belediyesi itfaiyesini arayarak yardım istedi. İhbar üzerine köye gönderilen Kargı Belediyesine ait itfaiye araçları yetersiz kalınca Çorum, Osmancık, Tosya Belediyelerinden bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alınan yangında 60 haneli köyde 45 ev kullanılamaz hale geldi.



Yangının ardından AFAD ekipleri, evleri yanan köy sakinleri için köyün girişindeki alanda çadır kurmaya başladı.




Bu haber 1380 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner tutuklandı
Asayiş

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner tutuklandı

Ankara'da, Çankaya Belediyesi'ne yönelik yürütülen, "suç örgütü kurma", "rüşvet" ve "ihaleye fesat karıştırma" soruşturması kapsamında adliyeye sevk edilen Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'in de aralarında bulunduğu 30 şüpheliden 24'i, çıkarıldıkları nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklandı.

Habervitrini10873 Görüntüleme
Haluk Levent sağlık kontrolünden geçirildi, adliyeye sevk edildi
Asayiş

Haluk Levent sağlık kontrolünden geçirildi, adliyeye sevk edildi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Ahbap Derneği'ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Haluk Levent, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sabah saatlerinde sağlık kontrolüne getirildi. Levent, daha sonrasında adliyeye sevk edildi.

Habervitrini12510 Görüntüleme
Haluk Levent'in şoförü itiraf etti! "Hesabımı para transferleri için kullandı"
Asayiş

Haluk Levent'in şoförü itiraf etti! "Hesabımı para transferleri için kullandı"

Ahbap Derneği'ne yönelik soruşturmada ifade veren Haluk Levent'in şoförü İlker Çetin, Levent'in banka hesabı bulunmadığını, farklı kişilerden gelen paraların kendi hesabına yatırıldığını ve talimat doğrultusunda istenilen hesaplara aktardığını iddia etti. WhatsApp yazışmalarını delil olarak sakladığını söyleyen Çetin, Kıbrıs'taki kumarhaneye ilişkinse dikkat çeken beyanlarda bulundu.

Habervitrini13679 Görüntüleme
Milas'ta alevler turizm bölgesini kuşattı: 1120 kişi tahliye edildi!
Asayiş

Milas'ta alevler turizm bölgesini kuşattı: 1120 kişi tahliye edildi!

Muğla'nın Milas ilçesinde akşam saatlerinde başlayan orman yangını rüzgarın etkisiyle hızla yayılarak yerleşim yerlerini ve turistik tesisleri tehdit etmeye başladı. Muğla genelinde sadece bir günde çıkan 6 orman yangınından 5'i kontrol altına alınırken, Milas'taki alevler nedeniyle bir otel ile bir tatil sitesinde konaklayan bin 120 kişi acil olarak tahliye edildi.

Habervitrini11184 Görüntüleme