Gündem
  • 29.5.2016 00:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgi seli

Özel TC-ANA adlı uçakla saat 11.35'de Diyarbakır'a giden Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki heyeti Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nden İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan ve diğer ilgililer tarafından karşılandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'ne karşılayanlar arasında Başbakan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım'da yer aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ı sarılarak karşılayan Semiha Yıldırım daha sonra birlikte uçağa geçtiler.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A SEVGİ GÖSTERİSİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 116 projenin toplu açılış töreni için geldiği Diyarbakır'da, sevgi gösterisi ile karşılandı. Yol güzergahında, kendisini bekleyen grubu görerek otobüsü durduran Cumhurbaşkanı Erdoğan, çocuklara satranç takımı hediye etti.

Toplu açılış törenine katılmak amacıyla Diyarbakır'a gelen ve saat 13.25'te havalimanına inen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı otobüsüne binerek, açılış töreninin yapılacağı valilik binası önüne hareket etti.

Yol boyunca toplanan vatandaşlar, Erdoğan'a sevgi gösterisinde bulundu.

Şanlıurfa yolu üzerinde ellerinde Türk bayrakları ile birlikte bekleyen grubu gören Cumhurbaşkanı Erdoğan, otobüsü durdurarak, grupta bulunan çocuklara satranç takımı hediye etti.

 

Güncellenme Tarihi : 28.5.2016 21:16

İLGİLİ HABERLER