Sağlık
  • 29.6.2020 23:58

Daha Güzel Cilt Görünümü İçin Ne Yapılmalı

Sivilce, lekeler ve gözenekler üzerinde etkili olduğu ifade edilen propeeling macun en çok tercih edilen cilt bakım ürünleri arasında yer alır.

Cilt maskesi olarak ifade edilen pro peeling macun kolay kullanımı, sahip olduğu özellikler ve fiyatı yönünden insanların ilgisini çekmektedir. Ürün bitkisel özler bir araya getirilerek üretilmiş olup böylece doğal bir içeriğe sahip olması sağlanmıştır. İstenilen sonucun elde edilebilmesi için mutlaka kullanma talimatına uyulması gerekir. Basit ve kolay kullanıma sahip propeeling ürünü dileyen herkes kullanabilir. Ürünün kullanımı için cinsiyet ya da cilt tipi ayrımı bulunmamaktadır. Doğru şekilde kullanıldığında sivilce, siyah nokta ve gözenekler üzerinde olumlu etkilerinin olduğu ve bunların oluşumunu engellemeye yardımcı olduğu ifade edilir.

Propeeling fiyatları kendi resmi internet sitesinde indirimli ve kampanyalı olacak şekilde belirlenmiştir. Buna göre bir kutu set almak isteyenler 99 TL yerine 59 TL ödeyerek ürüne sahip olabilir. Ayrıca bu siparişlerde kargo için de ücret alınmamaktadır.

Propeeling gözenek ve sivilce temizleyici ürün alabilmek için internet sitesi kullanılır. Sipariş aşamasında formda yer alan bilgiler girilir. Eğer firmaya iletilmek istenen mesaj varsa adres kısmına bunu da ilave etmek gerekir. Bu bilgiler eksiksiz ve doğru şekilde doldurulduktan sonra sipariş tamamlanır. Verilen tüm siparişlerde ürün adrese teslim edilmektedir.

İnternetten siparişin yanı sıra telefon üzerinden de sipariş kabul edilmektedir. Bunun için sitenin alt kısmında yer alan isim ve telefon numarası kısımları eksiksiz bilgilerle doldurulmalıdır. Bu alan doldurulduktan sonra müşteri temsilcisi ilgili kişiye en kısa sürede geri dönüş yapmaktadır.  Tavsiyemiz propeeling kullananlar ne demiş bunu araştırarak almanız yönündedir.

Propeeling kullanımı için öncelikle cilt temizlenir ve daha sonra az miktarda macun setin içerisinde yer alna fırça yardımıyla cilde sürülür. Sürme işleminin her bölgeye eşit miktarda olmasına dikkat edilir. Macun sürüldükten sonra kuruması beklenir. Kuruduktan sonra ise fırça az miktarda ıslatılarak macun köpürtülür ve ardından macunun olduğu kısımlar ılık su ile durulanır.

Güncellenme Tarihi : 30.6.2020 00:04

İLGİLİ HABERLER