Spor
  • 22.8.2009 02:47

'DAHA YOLUN BAŞINDAYIZ!..'

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, Avrupa Ligi playoffunda karşılaştıkları Levadia Tallinn karşısında alınan 5-0'lık galibiyete rağmen temkini elden bırakmıyor. Ortaya konulan futboldan herkes gibi kendisinin de son derece memnun olduğunu belirten Hollandalı teknik adam, "Hızlı, atak ve kombine oyunumuz futbolu güzelleştiriyor. Amacım hem futbolcularımın hem izleyenlerin keyif alacağı bir futbol sergilemek. Bunu da yavaş yavaş başarıyoruz" dedi.

Galatasaray'ın Seyrantepe Projesi için TOKİ tarafından dün düzenlenen 4. ihalede Aşçıoğlu İnşaat, Özkar İnşaat-Emlak Pazarlama İnşaat Ortaklığı ve AFA Prefabrik- OG İş Ortaklığı teklif verdi. İhale komisyonu kararını 15 gün içinde açıklayacak. AFA'nın 112 milyon TL idare payıyla önde olduğu öğrenildi.

BAŞARILAR KALICI OLMALI
Süper Lig'e ve Avrupa Ligi'ne iyi başladıklarını belirten Rijkaard, "Her takım zaman zaman çıkışlar yapar ve etkili sonuçlar alır. Ancak, önemli olan bunları sürekli hale getirebilmek. Amacım her zaman başarıyı yakalamak. Bunu burada da başaracağımdan eminim" diye konuştu. Bunun bir hayat felsefesi olduğunu belirten teknik adam, "Takıma bu felsefeyi aşılamaya çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

DAHA İYİ OLACAĞIM
Tallinn maçında 4 hafta sonra golle tanışan geçtiğimiz yılın gol kralı Baros, "Bu sezon daha çok gol atmam lazım. Çok daha iyi olmalıyım" diye konuştu.

NONDA UNUTULDU
G.Saray'da maçlara sonradan girerek gol atan Nonda, sergilediği performansa rağmen Rijkaard'ın gözüne girmeyi başaramadı. Hollandalı çalıştırıcının Baros'u birinci golcü olarak görmesi Nonda'nın işini oldukça zorlaştırıyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:36

İLGİLİ HABERLER