Dünya
  • 19.3.2020 19:27

Damat düğünde geline bir başkasını sevdiğini söyledi ve...

Portekizli Jefferson ve Jessica isimli genç çift, tanıştıktan sonra birbirlerini sevip evlenmeye karar verdiler. Ancak düğün günü Jefferson eşine döndü ve hem eşini hem de tüm davetlileri şok eden bir şeyi itiraf etti.

Jefferson konuşmasına normal başladı sonlarına doğru ise seyircilerin arasından birini işaret ederek, aslında sevdiği kişinin o olduğunu itiraf etti ve herkesi şok etti.

Damadın sevdiği kız aslında evlendiği kadının 8 yaşındaki küçük kızı Giovanna'dan başkası değildi. Damat kızın önünde diz çöktü ve onu ölene dek seveceğine dair yemin etti.

Jennifer'in evlilik konuşmasından sonra yaşanan bu dakikalar da genç adam önce eşinin kızını yanına çağırarak babası olarak onu ne kadar seveceğini ve onun için neler yapabileceğini anlattı.

Jefferson gözyaşları içinde “Tek bir dilek şansım olsa senin benim kızım olmanı isterdim. Senin kadar güzel, zeki ve eğitimli bir kızım olduğu için dünyanın en gururlu babasıyım” dedi. Giovanna ise bu sözler karşısında çok sevinerek ona gülümsedi.

Jefferson son olarak küçük kıza, “Sana bir baba olarak bütün sevgimi vereceğim ve her daim yanında olup seni koruyacağım” dedi. Giovanna da mikrofonu alarak yeni babasına gözyaşları içinde teşekkür etti.

Biz de bu davranışıyla 8 yaşındaki kızı Giovanna'ya nasıl babalık yapacağını gösteren Jefferson ve eşine minik kızlarıyla hayat boyu mutluluklar diliyoruz.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2020 18:58

İLGİLİ HABERLER