Gündem
  • 30.5.2023 16:17

Dansçı dayı özür diledi.. Nefsimize uyduk. Bi hâl oldu oynadık

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanı seçimini kazanması sonrası sokaklara dökülen vatandaşlar kutlamalar yaparken, İstanbul’un Güngören ilçesindeki bir kutlamada takkeli, sakallı ve şalvarlı bir vatandaşın müziğe kendini kaptırıp dans etmesi sosyal medyada viral oldu. Dans figürleriyle viral olan vatandaş bir açıklama yaparak, "Nefsimize uyduk. Bi hâl oldu oynadık” dedi.

Sosyal medyada dans görüntüleri viral olan vatandaş: Nefsimize uyduk. Bi hâl oldu oynadık

28 Mayıs ikinci tur cumhurbaşkanı seçimlerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 52.16 oy oranıyla kazandı ve yeniden cumhurbaşkanı seçildi. 8'li koalisyonun cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ise yüzde 47.84 oy oranında kaldı. Sonuçların açıklanması sonrası Başkan Erdoğan'ı destekleyenler sokaklara döküldü, kutlamalar yaptı.

SAKALLI VATANDAŞIN DANS GÖRÜNTÜSÜ VİRAL OLDU

İstanbul'un Güngören ilçesindeki bir kutlamada ise bir vatandaş dikkat çekti. Takkeli, sakallı ve şalvarlı vatandaş kutlamalara dâhil olurken, çalan şarkıya eşlik ederek minibüsün üstünde ritme kendini kaptırdı. Bu dans görüntüsü ise kısa sürede sosyal medyada viral oldu, çokça paylaşıldı. Dans figürleri sosyal medyada viral olan görüntülerden sonra bu görüntülerdeki vatandaş yine sosyal medyadan bir açıklama yaptı. Vatandaşın açıklaması ise sosyal medyadan "Sosyal medyada viral olan görüntülerin sahibi hacı amcamız açıklama yapıyor, "Nefsimize Uyduk, Bi Hâl Oldu Oynadık" notuyla paylaşıldı.

"NEFSİMİZE UYDUK, Bİ HÂL OLDU OYNADIK"

Vatandaş ilk olarak şunları söyledi: "Selamun Aleyküm arkadaşlar. Dün akşam bir zafer yaşadık. Bir mutluluk yaşadık. Rehavete kapıldık. Nefsimizden dolayı bu hareketi yaptık. Normalde olmayacak hareketler dinimizde. Biz böyle bir adam değiliz. Böyle hareketlerde hiçbir zaman bulunmadık. Nefsimize uyduk. Bi hâl oldu oynadık."

"ZAFERİ KAZANDIK KARDEŞİM. BİR AN NEFSİMİZ COŞTU BU HATAYA DÜŞTÜK"

Sözlerine devam eden vatandaş "Zaferi kazandık kardeşim. Hak ile batılın mücadelesiydi bu. Onlar bize zaten saldırdı. Biz sustuk sustuk sustuk. Bir an nefsimiz coştu bu hataya düştük. Biz bunun hata olduğunu zaten biliyoruz. Biz böyle insanlar değiliz" dedi.

"BEN ZATEN NEŞELİ BİR ADAMIM"

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde son olarak vatandaş şunları söyledi: "Beni bilen bilir. Ben Güngören'deyim. Ben ciğerciyim. Ben zaten neşeli bir adamım. Hep böyle neşeli hallerim vardır, ama bu halde değildir. Sadece dün akşam bir nefsimize uyduk, böyle neşelendik, hakkınızı helal edin. Biz sarığın da cübbenin de şalvarın da sakalın da haddini bilen adamlarız. Nefsimize uyduk, bu hatayı yaptık. Allah bizi affetsin."

Güncellenme Tarihi : 31.5.2023 10:41

İLGİLİ HABERLER