Spor
  • 28.2.2005 00:59

DAUM :"BENİM NE ALEX İLE NE DE BAŞKA BİR FUTBOLCUMLA BİR TARTIŞMAM OLMADI"

MAHMUT PORTAKAL
İSTANBUL  - Hafta içinde UEFA Kupası'na veda etmenin üzüntüsünü yaşayan Fenerbahçe, Süper Lig'in 22. haftasında kendi sahasında Akçaabat Sebatspor'u 2-0 yenerek, liderliğini sürdürdü.


Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, maç sonrasında düzenlediği basın toplantısında, uluslararası maçlardan sonra ulusal lige dönüşün her zaman zor olduğuna dikkat çekerek, bu zor ortamda haftayı kayıpsız kapattıkları için mutlu olduklarını söyledi. Alman teknik adam, "Bütün futbolcularımın tüm kemiklerinde hissettiği düş kırıklığını sindirmek kolay olmadı. Tabi ki böyle bir maçtan sonra her ne kadar futbolcularıma gazete okumayın önerisinde bulunsam da eleştirilerden etkilenenler oldu. Ancak, bu eleştirileri normal karşılıyorum. Takımımı bütün bunların ardından aldığı galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Fenerbahçe'nin ligde emin adımlarla yoluna devam etmesi için çok çalışmayı sürdürmesi gerekiyor. Bundan sonraki maçların tamamı finaldir. Yolumuza devam etmek istiyorsak, kesinlikle çok fazla çalışmalıyız" dedi.


Daum, antrenman Brezilyalı futbolcu Alex ile antrenmanda tartıştığı yönünde basın çıkan haberle ilgili olarak da, "Bu konuda açıklama isteği kulüpten geldi. Benim ne Alex, ne de başka bir futbolcu ile tartışmam olmadı. Belki takımda huzursuzluğa yol açmak, belki de işimi zorlaştırmak için yapılan haberlerdir bunlar. Burada olmaktan mutluyum, ancak eleştiriler beni çok etkiliyor. Yoluma taş koyma amaçlı haberler üretiliyor" ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 11:11

İLGİLİ HABERLER