Spor
  • 16.7.2009 03:12

DAUM HAZIRLIK MAÇINDAN MEMNUN KALMADI

İlk hazırlık sınavından memnun kalan Alman hoca, yeni sezonun şifrelerini söyledi: "Hücumcular savunma, savunmacılar hücum yapacak. Herkes sorumluluk alacak"
Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, talebelerine yeni sezon öncesi bir kelimeyi adeta ezberletiyor: "Sorumluluk." ULM ile oynanan ve 5-0 biten ilk hazırlık sınavında bu isteğinin uygulandığını gören Daum'un maç sonrası oyuncularına, "Herkesin oyunda bir mevkiisi var. Ama bu başka yerlere koşmayı unutacaksınız anlamına gelmiyor. Hücumcular savunma, savunmacılar ise hücum yapacak. Kanatlar yeri geldiğinde yön değiştirecek. Kısacası herkes her yerde olacak ve sorumluluk alacak. Takım ruhunu ancak bu şekilde yakalayabiliriz" dediği öğrenildi.

"TEMPOYU YÜKSELTİN"
Daum'un ULM maçında sol kanattan Uğur Boral'ın yaptığı ortayı ters kanattan gelerek kafayla gol yapan Gökhan Gönül'ü ve sık sık bir ön libero gibi ileri çıkarak oyuna yön veren Fabio Bilica'yı özellikle takdir ettiği ifade edildi. Sarı-lacivertli çalıştırıcı, Hoffenheim ve Nürnberg karşısında da takımından oyun içinde tempoyu yükseltmeleri gerektiğini kaydetti.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:15

İLGİLİ HABERLER