Spor
  • 26.7.2004 00:58

DAUM KALECİSİ VOLKAN'A AĞIR KONUŞTU : ONU KALEDE GÖRÜNCE DEHŞETE DÜŞÜYORUM

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Köln ile yaptıkları maç sonrası yaptığı basın toplantısında, açtı ağzını yumdu gözünü!..


Kamp öncesi yöneticilerle yapılan toplantıda bazı yöneticilerin kendisini istemediği izlenimine vardığını belirten Daum, ''Kamp öncesi yöneticilerle bir toplantı yaptık. Bu toplantıdan hiç memnun kalmadım. Ama bu görüşmenin ayrıntılarını anlatmak istemiyorum. Aziz Yıldırım hariç bazı yöneticilerin beni istemediği izlenimine vardım. Ama bu tabii ki takıma yansımayacak. Takımın havası çok iyi.''açıklamasını yaptı!..

Alman hoca , son günlerde Fenerbahçe yöneticilerinin kendisine yönelik eleştirilerini konu alan haberlere medyada sıkça rastladığını ve bunlara çok üzüldüğünü belirterek, ''Benim de şerefim ve gururum var. Ancak bunların hiçbiri benim Türkiye'ye ve Fenerbahçe'ye olan bağlılığıma engel olamayacak'' diye konuştu.

Daum, medya mensuplarından kendisi hakkında konuşan kulüp yöneticilerinin isimlerini de açıkça yazmalarını istedi ve ''Ben bu kişilerle yüz yüze görüşmeye hazırım'' dedi.

Daum, gazetecilerin ''Volkan hatalı gol yedi. Hala kaleci konusunda endişe duyuyor musunuz?'' sorusuna ise ''Endişe değil adeta dehşet yaşıyorum'' cevabını vererek sözlerini tamamladı.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:38

İLGİLİ HABERLER