Spor
  • 6.10.2008 12:28

DEDE İSPANYA'YA GİTTİ!

Turkcell Süper Lig'de kendi saha ve seyircisi önünde Kayserispor'a 4-1 gibi farklı bir skorla yenilen Fenerbahçe, ligin 7. haftasında Kocaelispor ile yapacağı maçın hazırlıklarına bugün ara vermeden başladı.
Samandıra Tesisleri'nde antrenör Cesar Mendiondo yönetiminde yapılan antrenmanda, dünkü maçta ilk 11'de forma giyen futbolculardan sadece Maldonado, Roberto Carlos, Edu ve Selçuk yenileme çalışması yaptı.
Kayserispor maçının ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkan ve dün gece MR'ları çekilen Emre ile Gökhan'ın, tesislerde tedavi olduğu bildirildi. Emre'nin sağ arka kas grubunda zorlanma olduğu, tedavisine hemen başlanan milli futbolcunun Kocaelispor maçına yetiştirilmeye çalışıldığı kaydedildi. Gökhan'ın ise sol ayak bileğinde kemik içi ödem ve kanama olduğu ifade edildi.
Sol dizinde problem olan Tümer, tedavisi süren Semih ile Önder'in de salonda çalıştığı belirtilirken, Josico fizyoterapist Dolu Arslan yönetiminde sahada takımdan ayrı çalıştı.
Antrenmana milli takımlara giden Guiza, Lugano, Volkan Demirel, Uğur, Kazım ve Volkan Babacan da katılmadı. Bu arada, sakatlığı bulunan Lugano'nun tedavisinin Uruguay Milli Takımı'nda devam edeceği bildirildi.
-TAKIM 3 GÜN İZİN YAPACAK-
Teknik direktör Luis Aragones, futbolcularına milli maçlar için lige verilen ara nedeniyle 3 gün izin verdi.
Fenerbahçeli futbolcular, bu sabah yaptıkları antrenmanın ardından 10 Ekim Cuma gününe kadar izin yapacak. Sarı-lacivertliler, 10 Ekim Cuma günü Samandıra Tesisleri'nde yapacakları antrenmanla Kocaelispor maçı hazırlıklarına devam edecek.
-SAKAT FUTBOLCULARA İZİN YOK-
Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan futbolcular, izin yapmayacak.
Josico, Emre, Semih, Vederson, Deivid ve Gökhan'ın Samandıra Tesisleri'nde Aragones'in verdiği program çerçevesinde çalışmalarını ve tedavilerini sürdürecekleri bildirildi.
-ARAGONES İSPANYA'YA GİTTİ-
Futbolcularına 3 gün izin veren Luis Aragones, bu sabah yapılan antrenmana katılmayarak, sabah saatlerinde İspanya'ya gitti.
İspanyol teknik adamın, İspanya Futbol Federasyonu ile yarım kalan işlerini bitirmek için ülkesine gittiği açıklandı. Aragones'in 10 Ekim Cuma günü yapılacak antrenmanda yer alacağı ifade edildi.
-GUİZA'YA ÖDÜL-
Fenerbahçe'nin İspanyol golcüsü Daniel Guiza'nın bugün ülkesinde ödül alacağı kaydedildi.
İspanya'nın spor gazetesi Marca'nın ''Pichichi, Miguel Munoz ve Guruceta'' ödüllerinin bugün Madrid Ritz Oteli'nde yapılacak bir törenle sahiplerine verileceği, Guiza'nın Iker Casillas, Manuel Pellegrini ve Megia Davila, ayrıca ikinci ligden Yordi, Carlos Sanchez, Manuel Preciado ve Perez Lima gibi oyuncularla bu ödülü paylaşacağı belirtildi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:42

İLGİLİ HABERLER