Spor
  • 30.8.2004 00:11

DEL BOSQUE: ''YAŞAMIM BOYUNCA KAZANDIĞIM KREDİLERİ BİTEREBİLİRİM ''

İZMİT - Beşiktaş Teknik Direktörü Vicente Del Bosque, Gaziantepspor'a 4-3 yenildikleri maçın ardından, ''Hatalardan ders alıp çok çalışmalıyız'' dedi.
     Vicente Del Bosque, maçın ardından yaptığı açıklamada, maçın çok garip olduğunu belirterek, sonuç için bahane bulunmaması gerektiğini bildirdi.
     Bosque, ''Herkes evine başı dik gitmeliydi. 4-0 olduktan sonra iyi mücadele olduğunu düşünüyorum. Hatalardan ders alıp çok çalışmalıyız. Taraftarlara galibiyet veremediğimiz için üzgünüz. Bu maçın analizini yapacak olursak 4-0'dan sonra pozisyon bulduk. Takımın yaptığı antrenmandan şikayetim yok. Son dakikaya dek mücadele eden bir takıma sahibiz. Herkesin hatası var düzeltmeliyiz. Transfere ihtiyaç yok iyi çalışma gerekiyor. Yaşamım boyunca kazandığım krediyi 4-5 maçta da yitirebilirim ama olumsuz düşünmeye gerek yok''dedi.
     Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam da, maça istedikleri gibi başladıklarını ve planlarının tuttuğunu ifade ederek, ''İyi bir galibiyet oldu. 4-0 galipken maçın böyle bitmesi burukluk yaşattı. Ama hedefe ulaştık. Başarı tahtına, savaşan ve mücadele eden oturuyor. Biz daha çok kararlıydık ve başardık'' diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:50

İLGİLİ HABERLER