Deniz Akkaya Van'da açılış yaptı

••2 dk okuma
Deniz Akkaya Van'da açılış yaptı

Hızlı Özet

“Ünlü manken Deniz Akkaya, Van’da iki doktorun bir araya gelerek kurduğu güzellik merkezinin açılışına katıldı”

 






. Sabah saatlerinde Van’a gelen Deniz Akkaya, kahvaltının ardından güzellik merkezinin standının kurulduğu Van AVM’ye geldi. Burada ilgiyle karşılaşan Akkaya, hayranları ile fotoğraf çektirdi sonra Cumhuriyet Caddesi üzerindeki güzellik merkezine geldi. Ayağının tozu ile Dr. Uğur Özkan ve Dr. Orhan Koyuncu’nun ortak girişimi ile kurulan mekanın açılış kurdelesini kesen Akkaya, güzellik merkezinin Van için önemli bir yatırım olduğunu belirtti. Bir televizyonda güzellik sektörü üzerine yaptıkları program vasıtasıyla doktorları kısmen tanıdığını ifade eden Akkaya, “Yaptığımız iş anlamında bir kan bağımız var Van’da. Doktorlarımız böyle bir teklifte bulundu, Van’a böylesi bir yatırım yapacaklarını söyledi, bende gayet iyi olacağını söyledim. Çünkü ben hem tüketici bir kadın olduğum için, hem de aynı işi yapıyor sayılırım. Neredeyse sizin hemşehriniz olabilecek kadar bilgim var. Bizde çok önemli doktorlarla sosyal sorumluluk projesi yapıyoruz. Daha çok travma geçirmiş kadınlarımıza yardım eli uzatmak için bir televizyon programı yapıyorduk. Buradan gelen ilişkimiz ile birlikte bu önemle buraya geldik. Bir kere ne olursa olsun Van için büyük bir yatırım. Bizde bir ucundan tutalım, açılışımızı birlikte yapalım ve kurdelemizi keselim. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Güzellik merkezinin ortaklarından Dr. Uğur Özkan ise, “Van’da bu ihtiyacı göz önünde bulundurarak; kalite, güven ve fiyat olarak üçünü bir arada buluşturmayı düşündük. Onun için böyle bir merkezi açmaya Orhan Bey ile karar verdik. Van için, bizim için de hayırlı olsun” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından açılışa katılanlar Deniz Akkaya ile hatıra fotoğrafı çektirdi.



SERKAN ASLAN 




Bu haber 692 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Haluk Görgün: HÜRKUŞ Uluslararası pazarda benzersiz bir seçenek
Gündem

Haluk Görgün: HÜRKUŞ Uluslararası pazarda benzersiz bir seçenek

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, "2027 yılında Türk Hava Kuvvetlerinde HÜRKUŞ filolarını göreceğiz. 2028 yılı sonuna kadar da 55 uçağın tamamını Hava Kuvvetlerimizin envanterine kazandırmayı planlıyoruz. Çok yakında HÜRKUŞ'un ihracat haberlerini sizlerle paylaşmaya başlayacağız" dedi.

Habervitrini14679 Görüntüleme
Muhsin Yazıcıoğlu soruşturmasında 36 kişi tutuklandı
Gündem

Muhsin Yazıcıoğlu soruşturmasında 36 kişi tutuklandı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarının bulunduğu helikopterin düşmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 38 şüpheliden 36'sı tutuklandı, 2 şüpheli hakkında adli kontrol kararı verildi.

Habervitrini14264 Görüntüleme
Beklenen yağış başladı! Meteoroloji illeri tek tek sıraladı!
Gündem

Beklenen yağış başladı! Meteoroloji illeri tek tek sıraladı!

Meteoroloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul’da akşam saatlerinde başlayan yağışın gece boyunca süreceğini belirterek su baskınlarına karşı uyardı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü de İstanbul, Bursa, Kocaeli, Yalova ve Sakarya için kuvvetli yağış uyarısı yaptı.

Habervitrini9467 Görüntüleme
MASAK'ın FETÖ'cü casusları için hesap vakti
Gündem

MASAK'ın FETÖ'cü casusları için hesap vakti

İstanbul merkezli ve Ankara'yı da kapsayan eşzamanlı operasyonda, MASAK'taki yetkili personel ve taşeron şirket yöneticilerine yönelik düğmeye basıldı. Haklarında adli işlem yürütülen 22 şüpheliden 5'i gözaltına alındı. Yurtdışında firari durumda bulunan 16 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarılırken 1 şüpheliyi arama çalışmaları ise sürüyor.

Habervitrini12641 Görüntüleme