Yaşam
  • 21.2.2023 12:03

Deniz Akkaya'dan Haluk Levent'e şok suçlama.. 17 yıllık borçlarını AHBAP'ın parasıyla ödedi

Faturada 'Ahbap Çavuş' tezgahı! Deniz Akkaya bombaları ardı ardına patlattı: 17 senedir ödenmeyen milyon dolarlık borçlarını nasıl kapattın Haluk?

AHBAP Derneği kurucusu Haluk Levent'i dolandırıcılıkla suçlayan ünlü manken Deniz Akkaya, sosyal medya hesabından paylaştıklarıyla bombaları ardı ardına patlattı. Deniz Akkaya'nın Ahbap Derneği ve Haluk Levent hakkındaki iddiaları yenilir yutulur gibi değil. Deniz Akkaya, bir temizlik şirketi sahibinin kendisine mail atarak Ahbap Derneği hakkında şok iddiada bulunduğunu belirterek sosyal medya hesabından çirkin tezgahı ifşa etti. İnsanların iyi niyetini, vicdanını sömürmek ile suçladığı Haluk Levent'e ateş püsküren Deniz Akkaya, "17 senedir ödenmeyen milyon dolarlık borcu nasıl kapattın?" sorusunu yönelterek çarpıcı ifadeler kullandı.

Deniz Akkaya'nın Ahbap Derneği ve Haluk Levent hakkındaki iddiaları yenilir yutulur gibi değil. Deniz Akka çirkin tezgahı ifşa etti!

AHBAP Derneği kurucusu Haluk Levent'i dolandırıcılıkla suçlayan ünlü manken Deniz Akkaya, sosyal medya hesabından paylaştıklarıyla bombaları ardı ardına patlattı.Ünlü manken Deniz Akkaya, geçtiğimiz günlerde AHBAP Derneği kurucusu Haluk Levent hakkında zehir zemberek sözler sarf etmişti. Deniz Akkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İki ay öncesinde dolandırdığın insanlar yayına çıkmak için bekliyor. Az kaldı hazırlan." ifadelerini kullanmıştı. Aynı gün bir paylaşım daha yapan Deniz Akkaya, Haluk Levent'i 'plastik kahraman' olarak tanımladı ve mağdurların kendilerini ifade edebilmeleri için bir platform oluşturacağını dile getirmişti.

Faturada ’Ahbap Çavuş’ tezgahı! Deniz Akkaya bombaları ardı ardına patlattı: 17 senedir ödenmeyen milyon dolarlık borçlarını nasıl kapattın Haluk?

Deniz Akkaya'nın iddiaların ardından bir temizlik firması kendisine bir e-mail attı. Akkaya, Ahbap İstanbul sorumlusu 3 kişinin kendilerine gelerek faturada sahtekarlık talebinde bulunduğunu söyleyen firma yetkilisinin e-mail'ini paylaştı:

"MİLYON DOLARLIK BORCU NASIL KAPATTINIZ?"

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Deniz Akkaya, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım daha yaptı. Deniz Akkaya, yaptığı paylaşımlarda bir anlatıcının videosunu yayınladı. Videoda Haluk Levent'e çağrıda bulunan anlatıcı, "Manavgat'taki arsasını hiç ettiğin adam için, Almanya'daki iş adamından hiç ettiğin 3.5 milyon Euro dolandırdığın iş adamı için konuşacak bir sözün var mı?" dedi ve başka şirketlerin de olduğunu sözlerine ekledi.

Faturada 'Ahbap Çavuş' tezgahı! Deniz Akkaya bombaları ardı ardına patlattı: 17 senedir ödenmeyen milyon dolarlık borçlarını nasıl kapattın Haluk?

Akkaya paylaşımında, "Anlatıcı 17 senedir milyon dolarların geri alınamadığından bahsediyor. Seslerini duyuramadıklarından tutunda evlatlarının rızkı yenmiştir diyerek ölüm var davamızdan dönmeyiz diyorlar. Haliyle 17 sene 17 saat içinde aşıldı. Dün ana haber saati alındı. İstedikleri olmuştu; 17 senedir ödenemeyen bu paranın ödenmesine vesile olduğumuz için pek tabii ki bizde sevindik.

Bir de 17 senedir ödenmeyen milyon dolarlık Desen inşaata olan borcu nasıl kapattınız onu da bir iliştirseniz de ben de bir hayıra imza attım diye şöyle keyifleneyim…Can bey ödemeyi kişisel hesaptan mı yoksa vakıf hesabından mı aldı?" ifadelerini kullandı.

Akkaya, paylaşımının devamında, "Paylaşmış olduğum şirketler ve iş adamlarının borçlarını öyle ya da böyle kapatmana çok sevindim. Ancak bunların arasında tek bir isim var ki tek geçerim o da Nezahat abla. Ablama takılan borç belki hepsinden az ama hepsinden adam çıktı! Hep derim adamlık pantolon giymekle olmuyor." ifadelerini kullandı.

'HALUK LEVENT YÜZÜNDEN HAPİS YATTIM'
Müzık yapımcısı Burhan Aydemir'in eşi Bilim Aydemir, Haluk Levent'le ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu:
■ Ben de dolandırıldım. Bu iddia değil, bunu herkes biliyor. Bana kötülükleri oldu. Onun yüzünden icrayla boğuştum, itibarımı kaybettim. İş yerimin mülkiyeti tefecilerin eline geçti. Bakırköy Cezaevi'nde yattım. Senetlerimi çalmış, imzasını atmış, piyasaya dağıtmış. En son "Bu adamın patronu kim?" dedim ve Burhan Aydemir'e geldim. Sonra Burhan Aydemir'le tanıştım.
■ Benim Kocaeli'de turizm belgeli bir işletmem vardı. Orada her hafta canlı müzik performansı olurdu. Haluk Levent orada sahne alırdı. İlk zamanlar gelip parasını alıp gidiyordu. Ama Haluk'un şöyle bir huyu vardır, havayı koklar, iş yerinin potansiyeline bakar, iş yerine gelen müşteriye bakar. Baktı güzel yer bana dedi ki "Ben sana sanatçı bağlayayım, burayı işlek güzel bir yer haline getirelim." O dönemde menajeri vardı yanında Ünal Acar. Paralar yatırdık. Söylediklerinin hiçbirini yerine getirmedi. Bana uzlaşmak için de ulaşmadı. Organize bizi aldı. 6-7 gün çapraz sorguya girdik biz. Ben beraat ettim sonra. Çeklerle ilgili içeriye aldılar beni ama. Burhan Bey bu tarz konulara hiç girmedi. Cezaevinde kaldım sonra beni Burhan Aydemir cezaevinden çıkardı.

Daha sonra dava etmedim, Burhan Aydemir "Ben bu işi hallederim" dedi. Araya uzun bir zaman girdi, öyle kaldı. O dönemde Haluk Levent'in parası yoktu. O dönem onun yüzünden birçok kişi öldü.

'PARAYLA SUSTURUYOR'
Oğuzhan Durmaz ise şu iddialarda bulundu: "Haluk Levent, 'Ben geçmişteki borçlarımı ödedim' diyor. Nerede ödedin? Ben niye alamadım? Deniz Akkaya bunları paylaşınca Haluk Levent insanları tek tek aradı. borçlularını parayla susturuyor. Ben Deniz Akkaya'nın yanındayım."

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 22.2.2023 14:01

İLGİLİ HABERLER