Spor
  • 31.10.2008 00:11

DENİZLİ BİR TÜRLÜ GOL ATAMAYAN BOBO İÇİN NE DEDİ?..

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Antalyaspor ile iyi bir maç yaptıklarını ve saha içindeki tempoya tribünlerin de ayak uydurduğunu söyledi.
Mustafa Denizli, maç sonrasında düzenlediği basın toplantısında, hem lig, hem kupa maçlarının başladığı bir dönemde, kadro olarak geniş ve fiziksel açıdan dayanıklı olmaları gerektiğini ifade ederek, "Bu akşam iyi bir maç oldu. İçerdeki tempoya tribünler de ayak uydurdu. Özellikle ikinci yarıda keyifli bir oyun ortaya çıktı. Bu gece burada kaldı, yarın, hafta sonunda oynayacağımız ve bizim için son derece önemli olan Kayserispor maçının hazırlıklarına başlayacağız" diye konuştu.
Genel olarak takımın mücadelesinden ve üretmesinden memnun olduğunu dile getiren Denizli, "Önümüzdeki haftalarda, yaptığımız bazı hataları düzeltmek için de çaba harcayacağız. Kupa her zaman sürpriz sonuçlara açık bir turnuvadır. Oynayacağımız tüm maçlarda aynı ciddiyetle devam etmek etmek zorundayız" dedi.
"BOBO'DAN MEMNUNUM"
Bobo'nun, bugün çok pozisyona girmesine karşın gol atamadığının hatırlatılması ve üzerinde bir stres olup olmadığının sorulması üzerine de Denizli, şunları söyledi:
"Bobo'nun bu akşamki performansından son derece memnunum. İkinci yarıda gole en çok yaklaşan futbolcumuzdu. Gittiği ve durduğu yerler iyiydi. Zaman zaman istediği vuruşları yapamayabilir ama Bobo iyi çalışıyor ve gollerini de atacaktır. Bobo, bu akşam kendi çabasıyla birçok pozisyon buldu."
KAYSERİSPOR MAÇI
Kayserispor ile yapacakları Turkcell Süper Lig maçına da değinen Denizli, "Her maç kendi içinde değişik görüntüler arzeder. Bu akşam yorucu bir maç oldu. Futbolcular eforlarını sahaya yansıttı. Önümüzde 2 günlük bir dinlenme süreci var. Kayserispor daha etkili bir takım. En azından bizi yenmek için mücadele ortaya koyacaklarını biliyoruz. O maçın çok mücadeleli ve iyi geçeceğine inanıyorum" diye konuştu.
KOÇ: "MÜCADELE GÜCÜ YÜKSEK BİR MAÇTI"
Antalyaspor Antrenörü Abdülkerim Koç ise ilk yarıda mücadele gücü yüksek bir maç yapıldığını ifade ederek, "İki takım da yüksek tempoda maç oynadı. Hedefimiz puan almaktı, olmadı. Beşiktaş da çok koştu ve mücadele etti. 3-0 gibi farklı bir sonuç gözükmesine rağmen, 70. dakikaya kadar oyuncularımın performansı iyiydi. Artık hedefimiz Gençlerbirliği maçını kazanmak" dedi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 04:49

İLGİLİ HABERLER