Spor
  • 31.10.2008 00:08

DENİZLİ, İSTANBUL'DAKİ İLK GALİBİYETİNİ ALDI!..

Mustafa Denizli'nin göreve gelmesinin ardından ilk sınavını Ankara'da Gençlerbirliği karşısında veren ve lig maçında sahadan 3-1 galip ayrılan siyah-beyazlılar, ardından Sivasspor ile İstanbul'da yaptıkları karşılaşmada 1-1 berabere kaldı. Fortis Türkiye Kupası'nda bu akşam BJK İnönü Stadı'nda Antalyaspor karşısına çıkan Beşiktaş, sahadan 3-0 galip ayrılarak hem ilk haftada averajla liderliğe yükseldi, hem de Mustafa Denizli döneminde İstanbul'daki ilk galibiyetini almış oldu.
Bu arada, Denizli döneminde yaptığı 2 resmi maçta da kalesinde gol gören Beşiktaş, 3. resmi maçında gol yemedi.
Karşılaşmanın ilk yarısında pozisyon bulmakta güçlük çeken Beşiktaş, ikinci yarıda daha etkili oynayarak farklı skorla galip geldi.
İkinci yarıya Cisse ve Tello'yu alarak başlayan siyah-beyazlılar, Cisse, Holosko ve Tello'nun attığı gollerle Fortis Türkiye Kupası'ndaki ilk maçını kazandı.
Son golünü 5. haftadaki İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçında atan Holosko, bu maçta attığı golle moral bulurken, siyah-beyazlı takımda resmi maçlarda toplam 49 golü bulunan Bobo, pozisyonlara girmesine karşın gol atamadı. Siyah-beyazlı taraftarlar, buna karşın Bobo'ya uzun süre tezahüratta bulunarak moral verdi.
Beşiktaş'ın, sezon başında Gençlerbirliği'nden transfer ettiği Tuna, bu sezon ilk kez resmi bir maçta forma giydi.
Karşılaşmanın 84. dakikasında Sivok'un yerine oyuna giren Tuna, daha önce Turkcell Süper Lig ve UEFA Kupası'ndaki maçlarda forma şansı bulamamıştı.
Karşılaşmanın ilk yarısının sonlarına doğru Beşiktaşlı Zapotocny ile Antalyasporlu Djiehoua arasında yaşanan gerginlik, maçın ikinci yarısına dek sürdü.
Maçın 43. dakikasında 2 futbolcu da köşe atışında birbirlerini ittikleri için sarı kart görürlerken, daha sonraki dakikalarda da karşı karşıya geldiklerinde gergin anlar yaşadı. Bu gerginlik, Djiehoua'nın 58. dakikada oyundan alınmasıyla son buldu, ancak oyundan alınmasına sinirlenen Djiehoua, formasını çıkardıktan sonra soyunma odasına gitti.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 04:49

İLGİLİ HABERLER