
DENİZLİ'DE SİLAHLI ÇATIŞMA: 2 ÖLÜ, 2 YARALI...
MUHAMMED KORKMAZ
DENİZLİ (İHA) - Denizli'de 3. Sanayi Sitesi'nde iki grup arasında başlayan kavga, silahlı çatışmaya dönüştü. 20 el silahın atıldığı olayda 1 kişi olay yerinde ölürken, bir kişi de kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, bugün saat 17.00 sıralarında 3. Sanayi Sitesi 25. Cadde ile 36. Sokak'ın birleştiği yerde bulunan Yıldırım Oto Kuaförü isimli işyerine 20 DA 972 plakalı araçla gelen Ümit Ergün Gökmen ile Ahmet Parin, işyeri sahipleri Erkan Yıldırım ve Ersin Yıldırım'la, henüz belirlenmeyen bir nedenden dolayı tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine her iki taraf da silahlarını çekerek ateşledi.
Şahıslar, ilk ateş sırasında araçların tekerleklerine ateş ettiler, daha sonra birbirlerine kurşun yağdırdılar. Çatışma sırasında 36 Sokak köşesinde Ümit Ergin Gökmen (35) aldığı kurşun yarasıyla olay yerinde hayatını kaybetti.
Diğerler yaralılar Erkan Yıldırım (27) ve kardeşi Ersin Yıldırım (17) Özel Tekden Hastanesi'ne kaldırıldı. Erkan Yıldırım kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Ahmet Parin (22) ise kaldırıldığı Denizli Devlet Hastanesi'nde ameliyata alındı.
Yaralıların durumlarının ağır olduğu bildirilirken olay yerine gelen polis ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı incelemelerde bulundu. Olayın geniş çaplı olarak araştırılmaya başlandığı açıklandı.