Spor
  • 26.8.2009 03:35

DENİZLİ'YE GÜVENOYU...

Yıldırım Demirören iyimser konuştu. Beşiktaş Başkanı son günlerde ağır bir şekilde eleştirilen takımı ve teknik direktör Mustafa Denizli için, "Beşiktaş'ın aldığı her kötü sonuç beni üzer, ancak ben takımıma, Sayın Mustafa Denizli'ye her zaman inandım. İnanmaya da devam ediyorum. Bu takım yine başarılı olacak" diye konuştu.

EKSİKLER VARSA ÇÖZERİZ
Demirören transferde yanlış yapıldığı iddialarına ise, "Takım için faydalı ve doğru isimleri bu kadroya katmaya çalıştık. Eksiklikler varsa onları da çözeriz. Mustafa hocayla her zaman görüşüyoruz. Belli kesim Beşiktaş'ın başarısını hazmedemiyor. O nedenle devamlı bir yıpratma politikası yapıyorlar" ifadesini kullandı.

ANLAMLI DESTEK
Beşiktaşlı oyunculardan Yusuf Şimşek, Hakan Arıkan, Uğur İnceman, Serdar Özkan ve Korcan Çelikay maaş ve prim tutarlarının bir bölümünden fedakarlık yaparak Türk Böbrek Vakfı'na dializ makinesi bağışladı.

AURELIO İÇİN YENİ TEKLİF
Beşiktaş'ın Aurelio sevdası İspanyol basınında da yer buldu. Sevilla kentindeki yerel gazetelerden Diario de Sevilla, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in Real Betis'e bonservis bedeli olarak 2.5 milyon Euro teklif ettiğini yazarak, "Ancak Betisli yöneticiler bu teklifi kabul etmedi. Beşiktaş Yeşil-Beyazlı kulübe yeni bir teklif sunacak" iddiasında bulundu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:31

İLGİLİ HABERLER