Yaşam
  • 31.1.2020 11:45

Deprem provokatörü Berna Laçin bulaşık reklamından kovuldu

Deprem provokatörü Berna Laçin işinden kovuldu

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından tüm Türkiye dayanışma içinde seferber olurken, oyuncu Berna Laçin Twitter'da yaptığı paylaşımla büyük tepki çekmişti. Laçin'in, P&G firmasıyla reklam anlaşmaları feshedildi.

Foto - Deprem provokatörlüğü olan o tweet

Foto - Deprem provokatörlüğü olan o tweet

DEVLETİN DEPREM ŞİDDETİNİ DÜŞÜK GÖSTERDİĞİNİ YAZMIŞTI:

Deprem felaketinin ardından Türkiye tek yürek olurken, vergi muafiyetinin sağlanması için devletin depremin şiddetini düşük gösterdiğini yazan Laçin hakkında, soruşturma başlatılmıştı.

REKLAM FİRMASI İŞİNE SON VERDİ:

Soruşturma kararının ardından Berna Laçin ile reklam anlaşması olan P&G firması, fesih kararı aldı. Firmanın bu kararı almasında, Berna Laçin'in toplumun büyük bir kesimi tarafından eleştiriliyor olması etkili oldu.

Foto - HOP GÜNCELLEME:6.5 ... Türkiye'nin tek yürek olduğu anlarda, vergi muafiyetinin sağlanması için devletin depremin şiddetini düşük gösterdiğini yazan Berna Laçin, ''Hop güncelleme 6.5... Biliyorsunuz bir dereceden sonra o ilde vergi filan depremden dolayı muafiyet alıyor'' paylaşımında bulunmuştu.

HOP GÜNCELLEME:6.5 ... Türkiye'nin tek yürek olduğu anlarda, vergi muafiyetinin sağlanması için devletin depremin şiddetini düşük gösterdiğini yazan Berna Laçin, ''Hop güncelleme 6.5... Biliyorsunuz bir dereceden sonra o ilde vergi filan depremden dolayı muafiyet alıyor'' paylaşımında bulunmuştu.

 

Güncellenme Tarihi : 31.1.2020 11:57

İLGİLİ HABERLER