DEPREME GEREK YOK, BİZİM YOLLARIMIZ KENDİLİĞİNDEN ÇÖKÜYOR!

••1 dk okuma
DEPREME GEREK YOK, BİZİM YOLLARIMIZ KENDİLİĞİNDEN ÇÖKÜYOR!

Hızlı Özet

“Türkiye'de yaşanan Marmara Depremi'nde ölümcül olanın depremin kendisi değil binaların sağlamlığı olduğu iddiası bir kez daha bütün çıplaklığı ile gözler önüne serildi.”

Çankırı - Ankara yolunda bu sabah meydana gelen göçük, felaketlere davetiye çıkarmak için 'depreme gerek yok' dedirtti



KASTAMONU- Çankırı- Ankara karayolunun Ilgaz bölümünde geçen yıl yapılan çok şeritli yolda sabaha karşı göçük meydana geldi. Çok şeritli yolun iki şeritlik bölümü kağıt gibi yırtılarak göçünce facianın eşiğinden dönüldü.



Geçen yıl bir müteahhit firmaya yaptırılan Ilgaz İnköy mevkiindeki karayolunun bir bölümünde daha önce oluşan çatlaklar nedeniyle, ulaşıml tek şeride düşürülmüştü. Karayolları ekipleri yolun her an göçme tehlikesine karşı güvenlik önlemlerini artırırken, olası kazanın da önüne geçmiş oldu. Yolun diğer şerininde de göçme tehlikesine karşı Karayolları ekiplerince servis yolu yapılmaya başlandı. Karayolunun kayarak göçmesinin yeraltı suyundan kaynaklanmış olabileceğini belirten yetkililer, yolun ulaşıma tamamen kapatılma ihtimalinin de bulunduğunu kaydetti.

Bu haber 5644 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Hakan Fidan'dan Türk devletlerine kritik çağrı! Yeni dönem Ankara'da başlayacak
Gündem

Hakan Fidan'dan Türk devletlerine kritik çağrı! Yeni dönem Ankara'da başlayacak

Dışişleri Bakanı Sayın Hakan Fidan, New York'ta düzenlenen Türk Devletleri Teşkilatı Dışişleri Bakanları Konseyi Gayriresmi Toplantısı'na katıldı. Türk devletlerinin küresel ve bölgesel sınamalar karşısında yakın eşgüdüm içinde hareket etmesinin önemini vurgulayan Fidan, TDT'nin uluslararası alandaki etkinliğinin artırılmasına yönelik Türkiye'nin vizyonunu paylaştı.

Habervitrini9779 Görüntüleme
Mekke ittifakı Genelkurmay Başkanlarından acil toplantı..
Gündem

Mekke ittifakı Genelkurmay Başkanlarından acil toplantı..

Yemen'deki İran destekli Husilerin Suudi Arabistan'a yönelik saldırıları sürerken, Riyad yönetiminin yaptığı acil çağrının ardından Türkiye, Suudi Arabistan ve Pakistan'ın genelkurmay başkanları Riyad'da bir araya geldi. Mekke Ortak Savunma Anlaşması kapsamında gerçekleştirilen toplantıya Türkiye adına Genelkurmay Başkanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu katıldı.

Habervitrini15036 Görüntüleme
100 bin kişiye aynı mesaj gitti, ülke ayağa kalktı
Gündem

100 bin kişiye aynı mesaj gitti, ülke ayağa kalktı

Yunan Genelkurmay Başkanlığı, gönderilen Özel Sevk Belgelerinin yedek askerlerin adres, yaş, uzmanlık ve diğer askeri bilgilerinin güncellenmesi kapsamında hazırlandığını duyurdu. Belgelerin gönderilmesi, kişilerin hemen birliğe çağrılacağı veya ülkede seferberlik ilan edildiği anlamına gelmiyor.

Habervitrini11209 Görüntüleme
Türk F-16'ları Rus uçakları için peş peşe havalandı
Gündem

Türk F-16'ları Rus uçakları için peş peşe havalandı

NATO'nun Baltık bölgesindeki hava devriyesinde birden fazla Rus askeri uçağı tespit edildi. Bunun üzerine NATO ve müttefik ülkelere ait Hızlı Reaksiyon Alarmı (QRA) unsurları havalanarak Rus uçaklarını teşhis etmek üzere harekete geçti.

Habervitrini11727 Görüntüleme