Spor
  • 30.11.2019 11:08

Derbi canavarı Ünal Karaman

Derbilerin kralı Ünal Karaman

Ünal Karaman, Trabzonspor’un başına geçti, dev maçların kaderini değiştirdi... Tecrübeli hoca, geçen sezondan bu yana 8 büyük karşılaşmada sadece 1 kez kaybetti. Derbilerden 15 puan çıkaran Karaman, bu alanda tüm rakiplerini geride bıraktı.

Trabzonspor’un teknik direktörü Ünal Karaman büyük maç karnesi ile dikkat çekiyor...

2018-2019 sezonu başında Trabzonspor’da göreve başlayan tecrübeli hoca, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile oynadığı 8 maçta sadece bir kez kaybetti. Deneyimli çalıştırıcı, tek yenilgisini geçen sezon Galatasaray’a karşı 3-1’lik skorla aldı.

Dev karşılaşmalarda kolay kolay bileği bükülmeyen başarılı teknik adam, 4 maçta sahadan galibiyetle ayrılırken, 3 mücadelede ise rakipleri ile yenişemedi.

Terim, Güneş ve Avcı..

Ünal Karaman, Trabzonspor’un başına geçtiği günden bu yana büyük maçlarda en çok puan toplayan teknik direktör oldu. Tecrübeli çalıştırıcı, 8 maçta Bordo-Mavililer’e tam 15 puan kazandırdı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ise iki sezonda çıktığı 8 dev karşılaşmada 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak, 9 puan topladı.

Fener kazanamadı

Beşiktaş’ta ise geçen sezon Şenol Güneş, bu sezon ise Abdullah Avcı toplamda 8 büyük maçta 9 puan toplayabildi. Fenerbahçe’de ise Cocu, Koeman ve Ersun Yanal üçlüsü 8 maçta galibiyet alamadı, 7 beraberlik, 1 mağlubiyet yaşadı. Sarı- Lacivertliler bu süreçte sadece 7 puan topladı.

Güncellenme Tarihi : 30.11.2019 11:09

İLGİLİ HABERLER