Spor
  • 30.3.2012 00:49

Derbi maçta ortalık karıştı

Maç başlamadan çıkan tartışmalar maçın bitimiyle birlikte kavgaya dönüştü.
Galatasaray MP ile Fenerbahçe arasında oynanan FIBA Euroleague 8'li Final 2. maçında olayları çıktı.

Karşılaşma öncesi iki takım taraftarları arasında karşılıklı küfürlü  tezahüratlar yapıldı. Taraftarlar arasındaki gerginlik alınan geniş güvenlik önlemleri nedeniyle olaya dönüşmezken, zaman zaman salon içinde patlayıcı ve yanıcı maddeler de atıldı.

MAÇ BAŞLADIĞI GİBİ DURDU

Karşılaşmanın başlamasının ardından ilk saniyelerde sahaya atılan yabancı  maddeler nedeniyle hakemler oyunu durdurmak zorunda kaldı. İlk başta sahaya konfetiler atılırken, ardında sahaya yanıcı ve patlayıcı  maddeler yağdıran Fenerbahçe taraftarları, oyunun tekrar başlamasını geciktirdi. Patlayıcı maddeler atılmasına devam edilmesine rağmen, hakemler oyunu  tekrar başlatırken, daha sonra olaylar yatıştı. Atılan yanıcı ve patlayıcı maddeler nedeniyle salonun içi bir süre  dumanla kaplandı.

MAÇ SONU DA ORTALIK KARIŞTI

Karşılaşmanın sona ermesiyle de gerginlik yaşandı. Fenerbahçe taraftarları sahaya konfeti atarken Galatasaray taraftarları da torpil fırlattı. Salon kısa sürede tamamen dumanla kaplandı. Güvenlik güçleri sarı-kırmızılı taraftarları güçlükle salondan çıkarıldı.
 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 19:13

İLGİLİ HABERLER