Spor
  • 28.4.2007 13:40

DERBİ ÖNCESİ SARI TEHLİKE

Turkcell Süper Lig'de Beşiktaş ile Fenerbahçe futbol takımları arasında gelecek hafta yapılacak ve şampiyonluk yarışını önemli ölçüde etkileyecek derbi maç öncesi her iki takımda da sarı kart alarmı verildi.


      Zirve yarışı açısından büyük önem taşıyan derbi öncesinde Beşiktaş'ta 7, Fenerbahçe'de ise 3 futbolcu sarı kart cezası sınırında bulunuyor.


      Beşiktaş'ta, sezon başından bu yana toplam 7 sarı kart gören Burak Yılmaz'ın yanı sıra, 3'er sarı kartı bulunan Mert Nobre, Ricardo Luis Pozzi Rodrigues ''Ricardinho'', Fahri Tatan, Mustafa Koray Avcı, Serdar Kurtuluş ve Mehmet Seyfettin Sedef, yarınki Sivasspor maçında da sarı kart görmeleri halinde derbide cezalı duruma düşecek. Bu oyunculardan sakatlığı süren Koray, Sivasspor maçında forma giyemeyecek.


      Fenerbahçe'de ise 3'er sarı kartları bulunan Mehmet Aurelio, Stephen Appiah ve Mateja Kezman, yarınki Denizlispor maçında da kart görmeleri halinde derbide oynayamayacak.


      Öte yandan Beşiktaş'ta Baki Mercimek, Fenerbahçe'de ise Ümit Özat, sarı kart cezaları nedeniyle yarınki lig maçlarında takımlarını yalnız bırakacak.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 19:41

İLGİLİ HABERLER