Spor
  • 15.3.2020 21:12

Derbide Çanakkale Zaferi unutulmadı

Galatasaray-Beşiktaş derbisi öncesinde iki takım futbolcuları ortak taşıdıkları pankartla, Çanakkale Zaferi’nin 105. yılını unutmadı.

Süper Lig'in 26. haftasında oynanan Galatasaray-Beşiktaş derbisi öncesinde iki takım futbolcuları seremoniye ortak taşıdıkları pankartla çıktılar. Çanakkale Zaferi'nin 105. yılının unutulmadığı derbide futbolcuların taşıdığı pankartta ‘Dirilişten kurtuluşa bir duruştur Çanakkale' ve ‘105 yıl önce bizim için duran kalpleri; rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz' ifadeleri yer aldı.

Galatasaray taraftarlarından Çanakkale pankartları

Korona virüs salgını tedbirleri nedeniyle seyircisiz oynanan derbide, Galatasaray taraftarları Türk Telekom Stadyumu'nun tribünlerine Çanakkale Zaferi'nin 105. yılıyla ilgili pankartlar astı

Süper Lig'in 26. haftasında Türk Telekom Stadyumu'ndaki Galatasaray - Beşiktaş derbisinde sarı-kırmızılı taraftarlar, tribünlerde 18 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili çalışmalar yapmıştı.

Korona virüs salgını tedbirleri kapsamında karşılaşmalar seyircisiz oynandığından dolayı taraftarlar maç öncesi tribünlere pankartları asıp stattan çıktı.

Galatasaraylı taraftarlar, bu kapsamda tribünleri `Çanakkale Zaferi'nin 105. yılında kahramanlarımızı saygı ve rahmetle anıyoruz`, `Bir destandır Çanakkale`, `Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır`, `Geri dönmeyi düşünmediler`, `Bir vatan kalbinin attığı yer 1915 Çanakkale` ve `Mektebi Sultani şehitleri` yazılı pankartlarla donattı.

Güncellenme Tarihi : 15.3.2020 21:15

İLGİLİ HABERLER