Spor
  • 24.4.2012 03:45

Diarra'dan Fenerbahçe ve Galatasaray açıklaması

Daha doğrusu gelmeyen teklifler ile ile alakalı konuştu.
Türk basını bir hafta önce Diarra'nın Fenerbahçe ile anlaştığını yazmış, bir hafta sonra Diarra'nın Fenerbahçe'ye çalım atıp Galatasaray ile söz kestiğini idida etmişti.
Diarra bir hafta arayla çıkan iki haberi de yalanladı.Ne Galatasaray ve Ne de Fenerbahçe'den transfer teklifi almadığını bildirdi.
Real Madrid’in orta saha oyuncusu Lass Diarra, ne Fenerbahçe ne de Galatasaray ile masaya oturduğunu açıkladı.

Fransız oyuncu, Türkiye’de iki önemli kulübün kendisine teklif yaptığı yönündeki haberlerin doğru olmadığını savundu, “Real Madrid’ten ayrılmayı şimdilik düşünmüyorum” diyerek transfer dedikodularına nokta koydu.
İspanyol basınında “Lass Türkiye yolcusu” haberlerine tepki gösteren yıldız oyuncu, “Fenerbahçeli bir yönetici ile pazarlık yaptım diye haberler çıkıyor. Bu tamamen yalan. Ne Fenerbahçe ile görüştüm, ne de Türkiye’ye gitme düşüncem var” ifadelerini kullandı.
Real Madrid’te mutlu olduğunun altını çizen Fransız oyuncu amacının takımına ligde ve Şampiyonlar Ligi’nde yardımcı olmak olduğunu söyledi.
 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 18:32

İLGİLİ HABERLER