Medya
  • 24.8.2022 10:49

Din düşmanı Şirin Payzın'a öfke yağıyor

Şirin Payzın "laiklik" dedi, tepkiler çığ gibi: Terörist fotoğrafını hatırlattılar

Soylu'nun jandarmaların mezuniyet töreninde yaptığı konuşmadan rahatsız olan Şirin Payzın, "Burası laik bir ülke" dedi. Payzın'a tepki gösteren Twitter kullanıcıları daha önce teröristlerle çekildiği fotoğrafları hatırlattı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Subay ve Astsubay Öğrencileri Mezuniyet Töreni'nde yaptığı konuşma sosyal medyada gündem oldu. Soylu'nun, "Görevinize abdestli çıkın" sözleri bazı kesimlerde rahatsızlık oluşturdu.

Onlardan biri de Şirin Payzın. Payzın, Soylu'nun sözlerini, "Burası laik bir ülke unuttu galiba" sözleriyle eleştirdi. Payzın'ın paylaşımına kısa sürede çok sayıda tepki geldi.

TERÖRİSTLE ÇEKİLMİŞ FOTOĞRAFINI HATIRLATTILAR

Twitter kullanıcıları Payzın'ın teröristlerle çekilmiş fotoğraflarını paylaşarak, "Evet haklısın böyle olunca laikliğe aykırı olmuyor" yorumunda bulundu.

İMAMOĞLU VE KAFTANCIOĞLU'NUN FOTOĞRAFIYLA TEPKİ

Bazı kullanıcılarsa CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun iftar masasındaki fotoğrafıyla İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim öncesi camide çektirdiği fotoğraflarını paylaştı ve Payzın'a tepki gösterdi.

 

Güncellenme Tarihi : 26.8.2022 01:18

İLGİLİ HABERLER