Yaşam
  • 28.2.2024 20:32

Diyarbakır böyle muhtar adayı görmedi.. Model Simurg Sarsılmaz

4 erkeğe karşı yarışıyor! Diyarbakır'a model muhtar adayı

Çoğunluğu erkeklerden oluşan muhtar adayları arasına Diyarbakır'da ilk defa model bir kadın da dahil oldu.

Diyarbakır Bağlar'ın muhtar adayı model Simurg:... | Rudaw.net

Diyarbakır Çermik gazetesinin haberine göre Diyarbakır'ın Bağlar İlçesi Kaynartepe Mahallesi muhtarlığına talip olan model Simurg Sarsılmaz, başka aday çıkmaz ise 4 erkek adaya karşı yarışacak.

Tek kadın muhtarın görev yaptığı Diyarbakır'da 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler yaklaşırken muhtar adayları da sahaya inmeye başladı.  Çoğunluğunu erkeklerin oluşturduğu muhtar adayları arasına Diyarbakır'da ilk kez model bir kadın da dahil oldu.

DİYARBAKIR FİRMALARININ REKLAM YÜZÜ

Sarsılmaz, Diyarbakır Tekstilkent’de üretim yapan yerel firmaların reklam yüzü olarak çalışmalarını sürdürüyor. Gelinlik modelliği yapan Sarsılmaz'ın güzelliği dikkat çekiyor.

Kadın model Simurg Sarsılmaz Diyarbakır'da muhtar adayı oldu - Sözcü

Simurg, Kaynartepe Mahallesinde kadının bulunduğu zor koşullardan kurtulması ve çektikleri çilenin son bulması için muhtarlığa aday olduğunu belirtti. Simurg, kadının gücüne yeniden kavuşması için çaba göstermeyi kendine hedef olarak seçtiğini söyledi.

Adaylıktan çekildi

Simurg Sarsılmaz, muhtar adaylığından çekildiğini duyurdu.

Ölüm tehditleri aldı

Sarsılmaz çekilme gerekçesi olaraksa ölüm tehditleri aldığını belirtti.

"Şu an psikolojim çok kötü, ilaçlarla ayakta durabiliyorum"

Tehditler için suç duyurusuna bulunacağını söyleyen Sarsılmaz şunları söyledi:

Ben doğup büyüdüğü mahalleye hizmet etmek için iyi niyetli bir şekilde adaylığımı açıkladım. Dün afiş çalışmalarını bitirip, bugün çalışmalara başlayacaktım. Ancak çıkan haberler nedeniyle yüzlerce sahte hesaptan ölüm tehditleri aldım. Şu an psikolojim çok kötü, ilaçlarla ayakta durabiliyorum. Beni tehdit edenlerle ilgili yarın Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığına giderek suç duyurusunda bulunacağım.

Güncellenme Tarihi : 1.3.2024 00:04

İLGİLİ HABERLER