Gündem
  • 27.2.2007 10:15

DİYARBAKIR VE TUNCELİ'DE PKK SIĞINAKLARI BULUNDU

Diyarbakır ve Tunceli'de terör örgütü PKK'nın kullandığı belirlenen birer adet sığınak bulundu. Ele geçirilen malzemeler olay yerinde imha edildi.

Diyarbakır'ın Dicle ilçesi dağlık arazi kesiminde güvenlik kuvvetlerince icra edilen arazi arama tarama faaliyeti esnasında, PKK / KONGRA - GEL terör örgütüne ait bir sığınak içerisinde muhtelif yaşam malzemesi ele geçirildi. Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, ele geçirilen malzemelerin olay yerinde imha edildiği bildirildi.

Tunceli bölgesi dağlık arazi kesiminde güvenlik kuvvetlerince icra edilen arazi arama tarama faaliyeti esnasında ise, terör örgütüne ait bir sığınak içerisinde, 1 adet gece görüş gözlüğü ile muhtelif gıda ve yaşam malzemesi ele geçirildi. Ele geçirilen malzemeler olay yerinde imha edildi.

Şırnak'ta da Cudi, Gabar, Küpeli Dağları ile Bestler ve Dereler mevkiinde askeri birlikler konuşlandırıldı. Baharın yaklaşmasıyla birlikte teröristlerin sınırdan sızmalarını önlemek için Görümlü, Çalışkan ve Kasrık Köyü'ndeki geçiş noktalarının tutulduğu belirtiliyor.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 21:28

İLGİLİ HABERLER