DJ BERNA ÖZTÜRK BALİNAYLA BÖYLE YÜZDÜ...

••1 dk okuma
DJ BERNA ÖZTÜRK BALİNAYLA BÖYLE YÜZDÜ...

Hızlı Özet

“Balinaların günde 50 kilo istavrit balığı ile beslendiğini duyan Berna çok şaşırdı ve balinaları balıkla besledi.”

Tarkan'ın baldızı Berna Öztürk, Bodrum Güvercinlik'teki iki balina ile yüzerek stres attı. Berna, önce balinaları uzaktan sevdi. Yavaş yavaş Tioma ve Sioma isimli balinalara alışan Berna, balinaların yanında denize girerek onlarla birlikte yüzdü.


Bir balina ile yüzen Berna daha sonra ikinci balinanın üzerine çıkıp yüzmeye başlayınca etraftan izleyenler 'Baldız Berna balinaları galiba jet-Ski ile karıştırdı' diyerek yorum yaptılar.



:Alp Arbak - Güneş

Bu haber 2960 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Akın Gürlek'ten Ahmet Şık'a: Bu müptezel
Gündem
#Akın Gürlek Ahmet Şık açıklaması#Ahmet Şık suç duyurusu#TİP Milletvekili Ahmet Şık

Akın Gürlek'ten Ahmet Şık'a: Bu müptezel

Adalet Bakanı Akın Gürlek'in avukatı Abdullah Adır, TİP Milletvekili Ahmet Şık'ın iddiaları için açıklama yaptı.

Habervitrini10426 Görüntüleme
Yeni Parti'de kriz kontrolden çıktı...Mersin'de silahlar,  İzmir ve Antalya'da yumruklar konuştu
Gündem

Yeni Parti'de kriz kontrolden çıktı...Mersin'de silahlar, İzmir ve Antalya'da yumruklar konuştu

Yeni Parti’de kongre maratonu kavgalar, söz düelloları ve şaibe iddialarının gölgesinde geçiyor. Hemen her gün farklı bir ilde arbede yaşanırken; Trabzon, İstanbul, Eskişehir ve silah seslerinin yükseldiği Mersin'in ardından bu kez Antalya ve İzmir’deki gelişmeler parti içi krizi derinleştirdi.

Habervitrini9717 Görüntüleme
İşte Fatma Betül Sayan Kaya'nın iade ettiği para miktarı
Gündem
#gazetehaberleri#Fatma Betül Sayan Kaya#iade hesapları

İşte Fatma Betül Sayan Kaya'nın iade ettiği para miktarı

Fon krizinde ismi gündeme gelen ve soruşturulan fonlardan 2 milyar civarında para çektiği tespit edilen Fatma Betül Sayan Kaya, ilgili birimlerle temasa geçerek 1 milyar 860 milyon lirayı bu fonlar için açılan iade hesaplarına yatırdı.

Habervitrini11153 Görüntüleme
Ünlü kuyumcu Zahir Cız'a kanlı infaz! Arkasından ‘Baygaralar’ çıktı!
Gündem

Ünlü kuyumcu Zahir Cız'a kanlı infaz! Arkasından ‘Baygaralar’ çıktı!

Kanlı suikast, Seyhan ilçesi, Reşatbey Mahallesi'nde Zahir Cız'a ait olan iş yerinin önünde meydana geldi. 66 yaşındaki kuyumcu Zahir Cız, tanıdığı ve koruması olduğu da iddia edilen Hüseyin Altunbulduk (39) ile birlikte dükkanının önünde açık havada oturduğu sırada hedef alındı.

Habervitrini9668 Görüntüleme