DMM'den İsrail'in kalleşliğine ilişkin açıklama

••1 dk okuma
DMM'den İsrail'in kalleşliğine ilişkin açıklama

Hızlı Özet

“İsrail'in Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik çirkin karalama kampanyasına ilişkin olarak Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) bilgilendirmede bulundu.”

İsrail'in Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik çirkin karalama kampanyasına ilişkin olarak Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) bilgilendirmede bulundu.

DMM, "İsrail'in dünya kamuoyunu manipüle etmeye yönelik asılsız iddialarına itibar etmeyiniz" açıklamasını yaptı.

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), "İsrail'in propaganda hesaplarından paylaşılan bir sosyal medya hesabının, 'Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızına ait olduğu' yönündeki iddialar doğru değildir. İsrail'in dünya kamuoyunu manipüle etmeye yönelik asılsız iddialarına itibar etmeyiniz" açıklamasını yaptı.

DMM, sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "İsrail'in propaganda hesaplarından paylaşılan bir sosyal medya hesabının, 'Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızına ait olduğu' yönündeki iddialar doğru değildir. Bahse konu ekran görüntülerindeki sosyal medya hesabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Esra Albayrak'a ait değildir. İsrail propaganda hesaplarının, bir sosyal medya kullanıcısının isim benzerliğini kullanarak manipülasyon yapmaya çalıştığı tespit edilmiştir. İsrail, daha önce de aynı hesapla ilgili bir manipülasyon kampanyasına girişmiştir. İşgalci İsrail'in dünya kamuoyunu manipüle etmeye yönelik asılsız iddialarına itibar etmeyiniz" ifadelerine yer verildi.

 

Bu haber 721 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Cemil Tugay’dan flaş telefon hamlesi!
Gündem

Cemil Tugay’dan flaş telefon hamlesi!

30 Eylül'de Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın AK Parti’ye katılması bekleniyor. Tarih belli olurken, cep telefonunu kapatan Cemil Tugay’ın danışmanlarına verdiği talimat ise dikkat çekti.

Habervitrini13317 Görüntüleme
Fatma Betül Sayan Kaya'yı hedef alan AK Parti milletvekili özür diledi
Gündem

Fatma Betül Sayan Kaya'yı hedef alan AK Parti milletvekili özür diledi

Ülkemizin son günlerde içinde bulunduğu birtakım olaylar konusunda duyduğum kaygıları ifade etmeye çalışırken; kullandığım bazı ifadelerin maksadını aştığını ,çarpıtıldığını ve partimizin kurumsal kimliğini, dava arkadaşlarımızı ve yıllardır büyük bir fedakârlıkla hizmet eden teşkilat mensuplarımızı zan altında bırakan bir görüntü oluşturduğunu müşahade ediyorum.

Habervitrini13438 Görüntüleme
Adana'nın beşik gibi sallanıyor
Gündem

Adana'nın beşik gibi sallanıyor

Adana'nın Saimbeyli ilçesi 4.8 ve 4.9 büyüklüğündeki depremlerin ardından bir kez daha sallandı. İlçede 4.4 büyüklüğünde üçüncü bir deprem meydana geldi.

Habervitrini12364 Görüntüleme
NASA Türkiye için düğmeye bastı! Kritik ajanda açıklandı
Gündem

NASA Türkiye için düğmeye bastı! Kritik ajanda açıklandı

Türkiye, uzay ve havacılık dünyasının en büyük buluşmalarından birine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. NASA, 5-9 Ekim tarihlerinde Antalya'da düzenlenecek 77. Uluslararası Astronotik Kongresi için programını açıklarken, Artemis'ten Mars'ta yapay zekaya, Ay araştırmalarından uzayda üretime kadar kritik başlıkların Türkiye'de masaya yatırılacağı duyuruldu.

Habervitrini13798 Görüntüleme