Asayiş
  • 30.4.2007 15:49

DOÇENTE PROFESÖR DAYAĞI...

Erzurum Atatürk Üniversitesinde (AÜ) görevli bir profesörün, aynı bölümde görevli bir doçenti darp ettiği ileri sürüldü.


      AÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünde (İİBF) görevli öğretim üyesi Prof. Dr. Muammer Erdoğan ile aynı bölümde görevli Doç. Dr. Turan Öndeş arasında, ders dağılımı nedeniyle anlaşmazlık çıktığı iddia edildi.


      Yaşanan anlaşmazlık nedeniyle Erdoğan’ın saldırdığı Öndeş’i darp ettiği öne sürüldü. Öndeş’in hastaneden darp edildiğine dair adli rapor aldığı ve Erdoğan hakkında polise şikayette bulunduğu öğrenildi.


      A.Ü İİBF Dekan Vekili Doç. Dr. Kerem Karabulut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olayın 27 Nisan tarihinde meydana geldiğini ancak kendilerine bugün intikal ettiğini belirterek, "Olayla ilgili yasal olarak gerekeni yapacağız" dedi.
      Karabulut, bölümden konuyla ilgili bilgi istediklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

milliyet
      "Bölümden gelecek bilgi doğrultusunda gereken idari soruşturmayı her halükarda başlatacağız. Böyle bir olayın yaşanmamış olmasını isterdik. Konunun daha fazla da büyütülmemesi gerektiğini düşünüyoruz. Artık yapılacak soruşturma sonucunda kesin bilgi sahibi olacağız." Bu arada, Öndeş’in geçen yıl Erdoğan hakkında, fakülte yönetimine şikayette bulunduğu öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 19:38

İLGİLİ HABERLER