Spor
  • 4.2.2007 00:00

DOĞAN: ''MAÇIN HAKKI BERABERLİKTİ''

MANİSA - Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan maçtan önce galibiyet hesapları yaptıklarını ve maçın hakkının beraberlik olduğunu söyledi.
     Savunmadan ve orta alandan memnun olduğunu, ancak forvetin yetersiz kaldığını ifade eden Doğan, ''Yattara, 2 gün önce gripti ve yorgundu. Forvette sabit oynadık. Değişiklik gösteremedik, sonuçta 1 puan da puandır. Maçta az pozisyon vardı. Dolayısıyla dengeli bir karşılaşma oldu'' diye konuştu.
     Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ise Trabzonspor önünde istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını ve 1 puanla yetinmek zorunda kaldıklarını söyledi
     ''Hakan ve Ümit'in oyundan sakatlanarak çıkmaları sistemi bozdu'' diyen Yanal, ''Ardından maç kilitlendi. İstediğimiz oyunu oynayamadık. 1 puanla yetindik. En kısa sürede Vestel Manisaspor, ilk yarıdaki gibi kazanmaya devam edecek'' dedi.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 22:22

İLGİLİ HABERLER