
Doğu Perinçek 100 bin'e ulaşamayınca... Koşarak gitti
Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek, Çin seyahatinden döner dönmez Beşiktaş ilçe seçim kuruluna gelerek kendi adaylığı için imza verdi.
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Çin seyahatinden döner dönmez Beşiktaş ilçe seçim kuruluna gelerek kendi adaylığı için imza verdi. Eşi Şule Perinçek’in ardından imzasını veren Perinçek, gün itibariyle kendisine verilen imza sayısının 80 bine ulaştığı açıkladı.
"VATAN PARTİSİ'NDEN KORKULDU" SANDI
Perinçek sistem arızası sebebiyle Türkiye’nin dört bir yanında kendisi için imza vermek isteyenlerin seçim kurullarında beklemek zorunda kaldığını söyleyerek, “Bu öğle saatlerinde İstanbul’un çeşitli ilçelerinde vatandaşlar imza atmadan dönmek zorunda kalıyor. İmza atmak bir eziyet haline getirilmiştir. Bugüne kadar bu engellemeler olmuyordu. Vatan Partisi'nin 100 bin oyu aşma ihtimali belirince, birden bire ‘sistem çöktü’ diyorlar. Sistem çöktü ama çöken elektrik sistemi değil, Türkiye’de mevcut sistem çöktü”dedi.
Sistem arızası sebebiyle kısa bir süre beklemek zorunda kalan Perinçek çifti sistemin yeniden çalıştığı haberini alır almaz ilçe seçim kuruluna gelerek imza attı.
Güncellenme Tarihi : 8.5.2018 16:01