Asayiş
  • 29.5.2024 14:05

Doğum gününde eşini vurdu, 2 kayınbiraderini yaraladı!

Adana'da, eşi Burcu Cöddü'yü (32) doğum gününde silahla öldüren ve 2 kayınbiraderini de yaralayan Uğur Cöddü'nün (39), ağırlaştırılmış müebbet ve 30 yıla kadar hapis cezası istemiyle hakkında açılan davada yargılanmasına başlandı. Cinayet şüphelisi Uğur Cöddü, "Eşimin ailesiyle çıkan arbedede rastgele ateş ettim. Kimi vurduğumu bilmiyorum. Eşimi öldürdüğümü polislerden öğrenince yıkıldım. Çok pişmanım" dedi.

Olay, 15 Mayıs 2023'te merkez Sarıçam ilçesinde meydana geldi. Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde oturan 2 çocuk annesi Burcu Cöddü, iddiaya göre, hasarlı araç alım-satım işi yapan eşi Uğur Cöddü ile yaşadığı geçimsizlik nedeniyle sık sık çocuklarını da alıp babasının evine gitti.

Her seferinde aile büyüklerinin araya girmesiyle Burcu Cöddü, çocuklarıyla eşi Uğur'un yanına döndü. Uğur Cöddü'nün, iddiaya göre, eşinin üzerine kredi çekmesi ve son olarak da eşini ailesinin düzenlediği mevlide göndermemesi üzerine araları yeniden bozuldu.

Burcu Cöddü, babası Metin Şimşek'i telefonla arayıp kendisini alıp evlerine götürmesini istedi. Baba Metin ve anne Medine Şimşek, kızlarıyla 2 torununu alıp evlerine götürdü.

ÇOCUKLARININ EŞYALARINI ALMAYA GİTTİLER

Burcu Cöddü, kardeşleri Süleyman ve Harun ile doğum günü olan 15 Mayıs 2023'te çocuklarının kitapları ve okul kıyafetlerini almak için evine döndü. İddiaya göre, Uğur Cöddü, çocuklarının kıyafetlerini vermeyince tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Uğur Cöddü, silahla eşi Burcu'yu öldürdü, kayınbiraderleri Harun ve Süleyman'ı da yaraladı.

Güncellenme Tarihi : 29.5.2024 14:06

İLGİLİ HABERLER